IRC-Galleria

Pieniä ihmeitä...Tiistai 02.09.2008 21:04

viime viikolla tappelin koulumme kopiokoneen kanssa kun yritin saada lukuvuositiedotteen sivuista suoria kopioita... lähes kolme tuntia siinä vierähti eri tapoja kokeillen, muttei onnistunut.. noh seuraavana aamuna sitten työkaverin kanssa yritettiin yhdessä ja "korjattiin" ongelma.. me keksittiin et päältäsyötössä on painettava sormin yks rulla alas, jotta paperi lähtis suorana.. ja sit ku laitettiin 170 vihkoo tulemaan laitettiin vielä kädet koneen päälle ja siunattiin "Jeesuksen nimessä" ja painettiin vihreetä nappulaa... IHME, kaikki kopiot tuli suorina.. vaan pari kertaa kone meni tukkoon, mut kopiot oli suoria.... noooh.. sit tällä viikolla saapu korjaaja paikalle tekee huoltoo muutenki ja sille selitetttiin tuo em ongelma.. se otti kaikilla tavoilla niitä kopioita kans ja aina meni vinoon... työkamu sit selitti et eiku "se rulla pitää napsauttaa sormella alas, sillo tulee suoraan".. no korjaaja kokeili... kokeili useemman kerran ja meni koko ajan vinoon.... siis sillä rullan napsautuksella ei sit ollukaan mitään tekemistä sen kopion suoruuden kanssa.. vika oli ihan muualla, mutmut... rukouksen voimaa ei pidä epäillä!!!!

ja toinen tapaus... eilen erään lapsukaisen linkkikortti oli kadonut.. hän sitä oli etsiskellyt koulun lähistöltä ja matkan varrelta eikä löytynyt... kotona oli sit vanhemmat sanonu et ei vielä ilmoteta bussifirmaan vaan rukoilaan ensin... IHME, tänään sitten eräällä välkällä eräs poika löysi sen kortin aivan koulun aidan vierestä!!!

ja kolmas tapaus muutaman vuoden takaa... jälleen oli bussikortti hukassa, ollut useemman päivän.. poika oli kotona äidin kanssa katsellut kaikki paikat,, repun, kirjojen välit jne... koulussa oli etsitty omasta ja luokkakavereiden repuista ja pulpeteista, mutta hukassa pysyi... no sitten ope päätti et ei auta muu kuin rukoilla ja sitten aloittaa päivän työt.. työt aloitetitiin ja hetkeä myöhemmin kuului iloinen hihkaisu, "se on täällä penaalissa".. poika vielä siihen, että kuinka se voi siellä olla koska äiti oli katsonut koko penaalin ja jopa tyhjentänytkin sen......

ja vielä yks... pienen epun matikan kirja oli ollut hukassa monta päivää.. lähes pari viikkoa, miettiin jo et kyllä se nyt on täysin kadonnut ja tilataan uusi.. koska perusteellisista etsinnöistä huolimatta kirja pysyi kateissa.. löytymistä oli rukoiltukin useaan otteeseen... jälleen eräänä päivänä aamurukouksessa pyydettiin kirjan löytymistä... hetkeä myöhemmin luokan oveen koputettiin ja eräs neljäsluokkalainen astui sisään... hän selitti nolona, että hän löysi epun kadonneen matikan kirjan omasta repustaan.... selitys oli että poika oli epun isoveljen kaveri ja pari viikkoa aiemmin poika oli ollut yökylässä.. poikakolmikko oli yhdessä tehnyt läksyjä ja eppu oli sitten vahingossa sujauttanut kirjan väärään reppuun... mutta kyllä tässäkin oli rukouksella osaa asiaan.. ainakin siinä mielessä että epuille se antoi uutta luottamusta rukouksia kuulevaan Jumalaan!

näitä tarinoita löytyisi vielä vaikka kuinka monta meidän koulusta, muttei nyt enempää....halusin vaan sanoa et rukous on todella voimakas juttu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.