IRC-Galleria

KeskiviikkoKeskiviikko 30.07.2008 12:36

Alkaa olee matkan aikane turvotus poissa, vaaka näytti meinaan melkein 3kg vähemmän tänää mitä eilen :D Kyllä mulla sellane fiilis oliki et nyt en oo lihonu, vaikka tuliha siel syötyy vaikka mite paljo. Käveltyä tuli sitäkin enemmän.

Kreikka oli kyllä ihana paikka, kadut oli tosi siistei! En edes purkkaa uskaltanu ulos sylkästä!
Muutama asia siel oli aika ällöö... veskis ku kävi ni ei saanu paprui heittää pyttyy vaa vieres olevaa roskikseen!! yök... Vessoissa hyvin harvoin oli lukkoi.. :O ja naisten pytystä saatto hyvinki puuttuu se muovirengas minkä päällä me tykätää istuu. Hotellissa ei myöskää auringon laskun jälkee kannattanu suihkus käydä, mikäli halus lämmintä vettä... auringolla meinaa lämmitetää niit kennoi et saa lämmint vettä.

Mäkiä siel oli hirmusti, joten kävelyä tuli paljon ja turvotus oli sen mukaista. Muuten paikka oli kyllä ihana, ruoka oli hyvää ja ihmiset tosi ystävällisiä! Saisvat suomen mörököllit ottaa oppia sieltä!
Rannat oli ihanii ja aina täys porukkaa eikä siel tarttenu pelkää et joku tulee ja varastaa tavarat, ainakaa paikallisista.

Perjantaina oli salaisuuksien epirus retki mis käytii manalassa, Haadesin temppelissä, raunioilla ja kuolemattomuuden virrassa kävelee (styx-virta). Lauantaina oli veneretki paxos-antipaxoksee. Veneestä hypättii uimaa kirkkaan siniseen veteen, paxoksella käytii syömäs ja paikkaan tutustuu. Reissu kesti koko päivän ja tuli kivasti rusketusta sii veneel istues =)
Sunnuntaina oli auringonlaskun risteily, sen piti olla romanttinen mutta ei nyt iha nappii menny :D Tuuli aika paljon ja kylmä oli ja sit ku mentii saaree syömää siel oli amppareita varmaa tsiljoona, ne kirjaimellisesti pörräs lautasella =/

No mut silti ei jääny kyl huonoi fiiliksii paikasta ja suosittelen muillekin Pargaa suuresti!!

Raskauden puolesta menee suht ok. Supistelui on ollu tässä taas enemmän ja huonoo etovaa oloo muutaman päivän. Pitää se streptokokki näyte käydä otattaa täl viikol. Eile otin ekan rauta-annoksenkin, joten josko se väsymys siitä sit alkas helpottaa ku rauta alkaa vaikuttaa =)

Onni liikkuu todella paljon, välillä on sellane myllerrys vattas et varmaa siitäki sitä huonoo oloo tulee hehe Ens viikol on se 4D-ultra ja näkee rakkaan piirteitä siel paremmin <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.