IRC-Galleria

VauvauintiLauantai 07.03.2009 11:58

Onni se valmistautu uintiin erittäin hyvillä yöunilla, 21-5.45 nukku HERÄÄMÄTTÄ =) Sai äitiki nukkuu pitkästä aikaa koko yön =)

Reissu oli tosi kiva! Onni oli vähä väsky ku nii aikasi heräs mutta oli tyytyväinen ja rauhallinen eikä yhtään itkeskelly. Siel oli vesileikkei ja tutustuttii veteen. Kehus miten hienosti Onni polskii ja ohjaajasta Onni oliki heti valmis kannuttamiseen (toinen tapa vauvalle sukeltaa, vettä laitetaan pään päälle kannull), vähä suu meni mutruun mutta äiskän lörpöttely sai taas hyvälle tuulelle =)

Lähettii 10min etuajassa ku alko Onni väsähtää oikee kunnol, ne sanoki et ekalla kerralla keskimääräsesti vauvat jaksaa sen 20min olla ja parempi lähteä ennen ku vauva alkaa itkemään ettei siitä altaasta tule sitä "kamalaa ja inhottavaa paikkaa mis itku tuli".. muuten vauvat voi itkee aina ku sinne menee eikä se ole enää se mukava hetki.

Suihkuteltii, pukeuduttii ja tultii kotii. EI menty saunaa täl kertaa ku Onni oli nii väsy, ehkä ens kerralla sit =) Onni sammu heti kaukaloon ja jatko kotona unia ehkä 5min :D Nyt se tossa iskän sylkys höpöttää kovin, taitaa kertoo mukavasta uintireissusta =))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.