IRC-Galleria

Jokohan sitä pistäis rintapumpun tykötarpeinee myyntii ku ei oo tarvinnu käyttää enää. Pyry on rinnalla vaan läheisyyden kaipuun tullessa, ruokailee pullosta.

Että jos kiinnostuneita on paketista johon kuuluu:



- SPECTRA RINTAPUMPPU SP3

Tehokas ja hiljainen
Spectra 3 sähkörintapumppu soveltuu erinomaisesti tiheään käyttöön, ja siinä on markkinoiden hiljaisin käyntiääni. Pienen kokonsa ansiosta kuljetat sitä mukana myös silloin kun tarvitset rintapumppua muualla kuin kotona. Pitkäikäinen ja kestävä moottori imee tehokkaasti mutta hellävaraisesti, stimuloiden samalla maidontuotantoa, jotta vauvasi voi hyötyä rintamaidon eduista mahdollisimman pitkään. Imuteho on säädettävissä, ja pumpun imurytmi on suunniteltu jäljittelemään vauvan luonnollista imemistä. Lisävarusteena voi ostaa silikonisen rintakupin joka hieroo ja stimuloi rintaa hellästi lisäten käyttömukavuutta sekä maidontuotantoa. Erikseen ostettavissa on myös lisäsarja joka mahdollistaa kahden rinnan pumppaamisen samanaikaisesti.

- Spectra Silikoni Rintakuppi jotta pumppaaminen on miellyttävämpää

Lisävarusteena pehmeästä silikonista valmistettu rintakuppi joka tulee rintaa vasten maitoa pumpatessa. Rintakupin erimuotoiset nystyrät stimuloivat maitorauhasia ja helpottavat siten maidontuloa.

- SPECTRA MAIDONSÄILYTYSPULLOT 5kpl (nämä ostettu lisänä, pakettiin kuuluu oma pullo joten pulloja yht. 5kpl)

Paketin kokonaisarvo on pyöristettynä 160e!


Tarjotkaa jotain, en oo ite viel hintaa miettiny. Jos ei tuu suoraa sitä täällä myytyy ni menee huutonettii lähipäivinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.