IRC-Galleria

Pyry Eino ArtturiMaanantai 12.07.2010 02:07

Semmoisen nimen palleroinen sai. Kastetoimituksen Pyry oli melkein kokonaan vaippasiltaan. Yhtä äkkiä alko käsi sinertää ja ilmeisesti se kastemekon hiha kiristi niin paljon. vedin ne ylös ajattelematta että kuminauha vois kiristää, äkkiä mekko pois ja jatkettii sit toimitusta.

Sitten Onni ja Nella sättäs. Nella paiskas oven kii ja Onni kaatu tarjoilukärryy päin, laseja tippu alas ja hajos, Onni istu sirujen keskellä mut onneks sai vaan mustelman. Nuo on kyllä sellanen parivaljakko että saa sydämentykytyksii aikaseks tuon tuosta. Rakkaat <3

Oli ihan törkeen kuuma, 31 näytti mittari ulkona :S Istuttii kaikki toimituksen ajan, paitsi pappi. Lari luki Pyrylle pienen värssyn pätkän. Likat oli virtaa täys ja koko aja sai olla sanomassa. Olivat pihalla sit leikkimässä suurimman osan aikaa.

Illalla menin Onnin kanssa ulos pitkästä aikaa, en oo torstain jälkeen kyenny enkä kerenny sinne menemään. Nytkin menin kun ei tarvinnu ihmisiä kohdata.

Mikko menee huomenna töihin, ahdistaa. En tiedä miten selviin päivästä. Pitäis äitin työnantajalle soittaa ja ilmottaa. Ottaa asianajajaanki yhteyttä jotta se hoitaisi lakiasiat, kun en niistä tiedä mitään.

En koskaan ajatellu että pelkät pullat voisi olla niin rakkaita ja arvokkaita, en olisi tahtonut syödä niitä ollenkaan. Äiti leipoi ne ristiäisiin, teki ne käsillään juuri ennen kuolemaansa. Mielettömän hyviä pullia vielä kaikenlisäks.

Ens viikolla pääsen äitiä katsomaan, sanomaan sen kaiken mitä en kerenny kerennyt sanoa.

Torstaina otan suunnaksi Pieksämäen. Papan hautajaiset on perjantaina. Samalla reissulla pitäisi äitin hautajaisia miettiä mummon kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.