IRC-Galleria

^wirn^

^wirn^

Ois vaikee kuvitella, mitä ois olla PA... Ai raha ei tuo onnee? Yeah Right!

Selaa blogimerkintöjä

MYYDÄÄN!!!!!!Keskiviikko 03.10.2012 14:44

Eli myydään vuonna 1998 syntynyt tilasto ruuna Silver Spirit. Kisattu 100cm sijoittuen, koulua startattu heB. Treeneissä menty 115cm ratoja, yksittäisenä hypätty minun aikana 135cm. Koulussa menee avot, sulut, väistöt (kaikki kolme kaikissa askellajeissa), yksittäiset vaihdot. Eli vähintään heA tasoinen, itsellä ei vaan ole ollut kiinostusta koulupuolelle. Menee myös maastoesteet moitteetta. Ratsastaessa ei anna mitään ilmaiseksi, mutta palkitsee ratsastajansa. Mahtava opetusmestari. Aina tuonut kisoista ruusukkeen kotiin.

Tallikäyttäytymiseltään mahtava, kengittäjien ja eläinlääkärien kehuma. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu ongelmitta. Voit vääntää vaikka solmuun, ei ota nokkiinsa. Tarhattu porukassa ja yksin, pysyy langoissa vaikkei olisi sähköä. Kuljettaa hyvä, ei apinoi. Kisapaikoilla lapanen, olen monet kerrat käynyt ilman groomia kisoissa ja hyvin onnistuu.

Viime keväänä todettu takajalan hankositeen sisähaarakkeen venähdys. Ei ole siis säikeitä rikki. Nyt on parrannettu huolella ja takana normaaleja treenikuukausia useampi, kestää käyttöä täysin. Muuten ei ole sairastellut impparia ihmeellisempää.

Silver myydään ulkomaille lähdön takia. Tammikuussa olisi lähtö ulkomaille ja takaisin tullaan aikaisintaan kahdeksan kuukauden päästä. Hyvä ja asiantunteva koti hintaa tärkeämpi! Mukaan satula, suitset, loimia, suojia, oikeastaan kaikkea mitä tarvitsee ja mitä ei tarvitse. Mikäli kiinnostuit LAITA SÄHKÖPOSTIA SUORAAN alisa.tahvanainen@luukku.com.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.