IRC-Galleria

Sunnuntai-iltaMaanantai 02.01.2006 18:37

Ryhmä Rämä lähti liikkeelle alkuillasta, puoli kaheksalta. ``, Qezqu ja oiqqu. Mentiin suolikolle papatteja posautteleen ja ohraa maisteleen. sitten pub Oivaan oluselle.

Hetkeä myöhemmin kun iltalehti oli luettu, mentiin Hämyn pirttiin. Siellä olikin mukava karaoke: Ei jonoa laulamaan ja mukavaa sakkia. Porukka lauloi pöydissään mukana kun mä ja Petsku käytii heittää settiä. Oikun kans pelattiin bilistä ja se oli hauskaa ja mikä parasta, ilmasta. Syötiin myös lihapullia, nam. Annan 9 pistettä tälle puljulle, se oli niin hyvä. Jopa netti löyty!

Hämyn Pirtissä oltiin sulkemisaikaan asti, ja sen jälkeen suunnattiin pub Rubensiin. Sekin oli mukava pikku pulju, jossa keskusteltiin henkeviä keski-ikästen äijien kanssa, mutta yksien olusten perästä lähdettiin Etelä-Hervantaan.

Matkalla etelään päin löysimmen sohvan joka oli nostettu tienviittakyltin päälle. Otettiin se alas ja tuupattiin oikun rapun alle. siinä oli mukava istuskella sitten ja litkiä olutta.

Tunti varmaan istuttiin siinä oikun kans, kunnes eräs kaveri tuli paikalle sa kerto että sen faijan kämppä on tyhjänä, joten päätettiin lähteä sinne oikun petskun ja kahen kamun kanssa. Mutta koska me ollaan niin janoista sakkia, haettiin oikulta kotoa vielä yksi koppa ölppöö ja muutama pizza petskulta.

No kun perille päästiin, katteltiin pornoa dvd:ltä, juotiin olutta, syötiin pizzaa ja kerrottiin vitsejä. Tarjolla oli myös pahaa kiljua. Oikku teki välikuoleman, mutta pääsi taas tolpilleen kun lähdettiin kotiin joskus viiden aikoihin.

Hauskaa oli!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.