IRC-Galleria

Laittaan poppikone soimaan.. Maanantai 30.07.2007 03:48

Hahhaa mikä viikonloppu! Ei tarvi ees voittaa Battery tölkin kyljestä sitä 24h partybussia, kun on opiston oma humppa bussi ja radio aalto ;D Luojan kiitos, kotimatkalla sitä ei enää kuunneltu, mut sillonku mäntiin kohti kuopijota nii ei mittään muuta tullukkaa ku radio aaaaaaltoooo!

Joo, oltiin siis Farmarissa suomenhevonen 100-vuotta esityksessä ja huh huh, kun meillä kaikilla oli niin mukavaa.

Meidän hepat oli tosi hienosti, siinä kalpeni kuuulkaas ylämmaan karja ja kaikki muutkin lehmmät, töpselinenät (jotka ei farmarissa löytäneet possun mentävää aukkoa, josta olisivat voineet lierahtaa järjestämään sikamaisen ruuhkan), alpakat (jotka oli kyllä ihania!) ja kaikenmualiman muajussit. Eikä edes soi päässä se ajetaan me valjakolla tai hard rock halleluja, sen verran hyvää poppia tuli partybussissa.
Ja meidän party bussi oli kyl parempi ku se sleeping partner rekka :)

Reissu oli mahtava vaikka orituvan naisten vessasta ei löytynytkään yhtään ihanaa ranskalaista rallikuskia.

Tuli vaan kyllä todettua, että viisaus ei asu meissä, kun pelattiin kotimatkalla trivial pursuittia, vastaukset oli vähintäänkin omaperäisiä, kuten se et pellot on sit hehtaarin värisiä.. Mut nytpähän tiedän senkin et 80kg painavan ihmisen pitäis vetää kymmenestätuhannesta vappupallosta heliumit ennenku se alkas leijuu! Aika paljon.

Ja jos sulla ei oo tuunattu tai doupattu superkirppu, nii sit sun kirppus ei kyl hyppää paljon mitään matkaa.

Anen pitää tulla toistekin kuopiojoon, jotta se edistys sen savonmurteen opinnoissa. Tosin oli se ehkä siellä ollu, kun se metsälaitos (tai joku semmonen) oli sen mielestä ihan tuttu paikka.

Ei mäntynnä kuopijo rokkoomaan, mikä oli kyllä ehkä ihan hyvä, kun muutenki kotimatkalla joutu ottaa siipiä redbullilta. Mut lennettiin me jo aiemminki, farmarissa oli nimittäin tivoli johon meidän oli tottakai aivan pakko päästä. Meille ehkä vähän naurettiin, mut ketäs se kiinnostaa, meillä oli hurrrrrjan kivvoo.

Kauheesti kaikkia hyviä juttuja. Nyt pari päivää aikaa palautua ennen lauri tähkää ja sit kouvolaa.. Tykkimäki! Voep olla et joutuupi ostamaan noita energia juomia tässä lähiaikoina.

Ja Orituvalta muuten ei saa ilmaisia paniineja ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.