IRC-Galleria

Mä oooooon lomalla!Tiistai 23.10.2007 13:24

Mut ennenku loma alko, niin kaikkee kerkes taas tapahtuu..

Kuten se, et meinattiin vetää viime keskiviikkona kolari heppabussilla, ku tultiin hartwallilta treeneistä. Mut ei onneks.
Lauantaina sit jännitettiin kotimatka et kestääks toisen kuorkin rengas, kesti.

Mut siis joo, Lorentso ja muutama muu hieno putte kävi esiintymässä Horse Showssa lauantaina mukana oltiiin tottakai. Oli taas kyllä hauska reissu ja pollet meni hienosti.

Ja muutenkin viime viikolla pollet yhtäkkii meni hienosti. Siis ensin tein ihan hulluna niiden kaa töitä, Rexi toi mua yks päivä semmosta pomppulaukkaa, Prisi oli ihan puhveli niiden kengättömien vapaapäivien ansiosta ja Fabun kaa taisteltiin alkuviikosta vastalaukan kaa..

Mut sit yhtäkkii perjantaina ja launtaina kaikki hepat oli niin kivoja! Hellu teki ihan superisti töitä perjantaina, kokos ihan tosissaan ravia ja ku autoin sitä raipalla ja se otti sellasen passagemaisen askeleen ja kehuin sitä ihan hulluna, niin se oli ihan että öö häh?

Sit Prisilla oli vaik kuin kiva, se osaa sit olla niin hieno. Vaikkakin se tuntu kuitenkin hieman vaatimattomalta ku erehdyin menee sen heti Loren jälkeen. Lorella meneminen on aina yhtä kivaa. Ja varsinki nyt ku saatiin vielä positiivista palautetta kentän laidalta :)

Ja lauantaina Rex ja Fabu oli kumpikin niin hienoja etteivät oo kyllä olleet aikoihin, ainakaan Fabsu!

Olin ihan supertyytyväinen ja toisaalta oli ihan tylsää lähtee lomalle ja jättää ne nyt ypäjälle, mut toisaalta oli tosi hyvä mieli lähtee ku hepat oli ihan timmissä.

Sirkka oli koko viime viikon, tosi hieno. Se oppi olee käviksessä ja sit se anto tosi kiltisti nyppii sen harjan, siitä tuli SÖPÖ!

Mut joo, sunnuntaina sit matkattiin Hellun kaa kotio.. Oli eilen ihan sikke kivaa sen kaa tuolla maastoilemassa :)

Aku on ihan lievästi seurankipee! Ja energinen..

Ja mikä tähän mennessä kaikkein parasta, niin kävin eilen ratsastamassa Leffellä! Ilman satulaa, vähän aikaa käyntiä. Mut poni 28v oli aivan täpinöissään ja halus ravatakin ja si tehtiin käynnissä kaikkee väitöjä, avoja, sulkuja ja takkareita ja se poni oli niin onnellinen ja ponteva! Ens viikolla meen si uudestaan :)

Mut nyt ehkä jatkan optikkoliikkeiden sivuilla surffaamista..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.