IRC-Galleria

PASKAA!Perjantai 01.02.2008 09:18

IltaSanomat 31.1.2008 22:51


Jääkiekon SM-liigassa Ässistä Ilveksen paitaan siirtynyt Matt Nickerson sai fanien innokkaan vastaanoton luistellessaan torstaina jäälle Porissa. Nickerson keskittyi pelaamaan varman päälle ja sai erittäin paljon jääaikaa.

- Olen todella tyytyväinen Nickersonin pelaamiseen ja ilmeeseen yleensäkin. Hän on meille tärkeä pelaaja, totesi Ilves-valmentaja Sakari Pietilä.

Nickerson itse myönsi olleensa hermostunut ennen ottelua.

- Olin hermostunut, mutta samalla myös innostunut. Mietin, miten porilaiset ottavat minut vastaan, kun pelaan tutussa kaukalossa vastustajan paidassa. Fanit eivät ilmeisesti olleet tuominneet siirtoani. Ottelun jälkeen päällimmäinen tunne oli surullinen, Nickerson totesi.

:S NICKE TAKAS ÄSSIIN!!! <sydän>

MIKS AINA KÄY NÄIN!!!!!!!!! :S :S <totinen>

LISÄÄ:
- Ottelun jälkeen tuli surullinen fiilis. Olisin halunnut antaa Ässien faneille jotain enemmän, mutta nyt olen Ilveksen mies ja pelaan heille. Ennen matsia olin erittäin hermostunut ja jännitys oli todella kova. Tämä oli aika raskas paikka minulle, Nickerson kertoi pelin jälkeen edelleen kovasti nieleskellen ja puhaltaen.

Loppukättelyssä mies kätteli kaikki entiset seurakaverinsa haikean näköisenä ja halasi ikiässä Pasi Peltosen kanssa, kunnes luisteli jäältä silmät kosteina, porilaisyleisön huutaessa Nickersonin nimeä. Ainakin patapaitojen fanit ovat siis ymmärtäneet, ettei siirto ollut yksin Nickersonin päätös, vaan nimenomaan seurajohdon ratkaisu.


Vitun rivon näköistä kattoo Mattia tos paidas! NIIN PASKAA!!!! <totinen>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.