IRC-Galleria

Jatkoajasta luettua ja lainattua :)Sunnuntai 28.09.2008 14:50

"Seitsemän peliä, joista neljä voittoa ja kolme häviötä. Häviöistä kolme vieraissa ja niistä kaksi maalin erolla Suomen huippujoukkueita vastaan.

Kertokaa nyt viisaat tyhmälle miten tämä on mahdollista. Suomen ylivoimaisesti huonoin jääkiekkojoukkue, varustettuna Suomen ylivoimaisesti huonoimmalla valmennuksella. Ja tulos on edellä mainittu. En pysty ymmärtämään.

Alpo Suhosella ei ole pelikirjaa, ja jos onkin, niin se on mennyt vanhaksi yli kaksikymmentä vuotta sitten. Alpo on lisäksi kiinnostunut vain ja ainoastaan viineistä, juustoista ja taiteesta. Ainoa väite , jota en ole lukenut mistään on se, että vapaa-ajalla Alpo homoilee yksinään kotona.

Tulevaisuudessa Ässät saattaa hävitä kaikki jäljellä olevat pelit, mutta se ei silti poista tätä alkukauden ihmettä. Petteri Sihvonen, Vesa Rantanen ja Pasi Mattila ja muut huippujournalistit, vastatkaa tähän omilla palstoillanne. Tai ei kai sitä tarvitse erikseen pyytää. Tosiasia on tällä hetkellä se, että ko. toimittajien on pakko avata nyt sanainen arkkunsa mikäli aikovat itsensä mieheksi määritellä jatkossakin.

Pelikiellon pituutta / kirjoitusoikeuksien poistoa odotellessa (on mukava herkutella alkukauden tuloksilla ja tilastoilla)."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.