IRC-Galleria

MIELENKIINTOISTA TAAS VAIHTEEKSI! 8--)Sunnuntai 17.05.2009 22:53

ELIKKÄ;

Menin taas tyhmyyksissäni lukemaan haukkuja nuoreista äideistä ja kyllähän siitä kieltämättä kiukkuseksi tuli..

Tuli nähtyä kirjoituksia missä sanottiin että nuoret äidit vain mainostavat miten hyvin menee, miten elämä on ihanaa ja ruusuilla tanssimista. Minä en oo ainakaan kerran kertaa niin väittänyt. Vauvan kanssa on raskasta ja joka ikinen kypsä ihminen sen käsittää. Voin hyvinkin myöntää että on raskasta olla nuori yksinhuoltaja (IIK! EKS OO KAMALAA?! -.-'') eikä kaikki mene aina niinkuin toivoisi. Hildalla oli kovia masuvaivoja alkuaikoina ja kyllä siinä monen monta kertaa turhautui. Mutta tarkottaako se siis automaattisesti sitä, et jos on nuori äiti niin turhautuu? eikö nää 25-35 vuotiaat turhaudu ikinä?<puna> Ja onhan niitä yksinhuoltajia vanhemmissakin. Ja mikä tekee NUORESTA huonon vanhemman? Näitäkin on, itsekin sen tiedän, mutta ei se ole aina niin yksioikoista että jokainen on huono äiti nuoren iän vuoksi.

Sitten näkee näitä tekstejä joissa vauvoista puhutaan räkämasiinoina paskakoneina, samassa tekstissä mollataan miten nuoret äidit ovat ERITYISEN lapsellisia, pilaavat elämänsä jne. NOH kysymys kuuluukin että onko tuollaisen tekstin kirjoittaja sitten kovin aikuinen? ja miten joku -90 syntynyt haukkuu -91 syntynyttä kakaraksi? eikö hän ole itsekin vielä aika lapsi? Ja itse en koe millään tapaa pilanneen elämääni. Välillä kyllä tulee hetkiä kun tuntuu siltä että ei enää jaksa, mutta ihmeen kaupalla sitä meneekin eteenpäin. Mutta ei tämäkään varmasti johdu nuoresta iästä, eihän? Itse nautin niin suunnattomasti Hildasta, omasta rakkaastani. Hän on minulle kaikki kaikessa enkä varmasti muuttaisi mitään tämänhetkisessä elämässäni! Vauvat ovat mitä ihanimpia ihmeitä tässä maailmassa. On mitä ihaninta kantaa pientä ensin kohdussaan 9kk jonka jälkeen saada se oma rakas nuppu syliin<sydän> Ja kyllä täytyy myöntää että se nuoruus oli nyt sitten siinä, mutta kyllä sitä silti välillä voi viihteellekin lähteä! :-) Eikä lapsen teko automaattisesti tarkoita että elämä loppuu siihen. Se vain muuttuu... Itselläni ainakin kaverit vaihtuivat, sain toisia nuoria äitejä kavereiksi ja heistä on paljon tukea. Käydään Hildan kanssa ulkoilemassa, leikkipuistoissa jne. Enkä koe jääväni paitsi mistään vaikka näen joidenkin nuorten tuolla ryypiskelevän. En kaipaa sitä pussikaljan juontia enää :-D Olihan se sillon mukavaa, mutta sain jo harrastella sitä ihan tarpeeksi. Joskus jos lähden viihteelle niin se on aivan erillaista.

SITTEN; Näitä ketkä sanovat sikiötä loiseksi.. Jokainen kuitenkin varmasti muistaa että itsekin on ollut moinen "loinen". -.-' Ja toivoisin että perustelisitte miksi vihaatte vauvoja, mikä niissä on niin kamalaa? Mielestäni vauvat ovat elämän pieniä ihmeitä. En ymmärrä miten kukaan voi edes väittää muuta. Välillä hermoja kyllä kieltämättä kiristää, mutta kyllä sitä vaan omaa lastaan rakastaa enemmän kuin mitään muuta. Ehkä tekin joskus sen ymmärrätte jos/kun saatte omia lapsia.. Ainakin toivon niin. Toivon että kasvatte henkisesti kypsemmiksi ja ymmärrätte mistä todellisuudessa on kysymys.

Ja eihän se ikä edelleenkään kerro kaikkea; on paljon 25- vuotiaitakin ketkä ovat vielä TODELLA lapsellisia, tiedän monta nuorta äitiä ketkä ovat todella kypsiä henkisesti. Ja pakkohan sitä on kypsyä, kun äidiksi ryhtyy.

JA SITTEN; haluan vielä kerran kysyä, mikä tekee nuoresta, yksinhuoltaja ÄIDISTÄ sen huonon? tulisiko mieleen että äiti saattaa olla yksin lapsen kanssa sen vuoksi, ettei lapsen isästä vain yksin kertaisesti ollut isäksi? ettei lapsen isä yksinkertaisesti halunnut lasta elämäänsä? ettei lapsen isä yksin kertaisesti vain VÄLITÄ?! Mielestäni vika on silloin TÄYSIN isässä, eikä todellakaan äidissä. Mollaatte täysin väärää puuta. Itse olen kuullut paljon haukkuja juuri tuosta asiasta. Vaikkei vika ole täällä päässä!

PYYDÄNKIN NYT SIIS ETTÄ KATSOKAA PEILIIN ENNEN KUIN ALATTE MOLLAAMAAN MEITÄ NUORIA ÄITEJÄ! MILJOONAT KIITOKSET<virne>

Ps. OLEN NUORI ÄITI JA TODELLA YLPEÄ SIITÄ! OTAN MIELELLÄNI NYT VASTAAN KAIKKI HAUKUT, MUTTA SIIHEN ON YKSI EHTO- VAADIN KANTANNE PERUSTELUA HUOLELLA!

NÄKEMIINKUULEMIINLOPPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.