IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 20:38

Netti alkoki jo toimiin, onpas kiva.

muistot on ihania <3Tiistai 13.11.2007 12:34

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.11.2007 16:14

Hyvää iskänpäivää iseille &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Lauantai 10.11.2007 17:59

En oo bb:tä kattonu piiiitkään aikaan :( en oo joutanu. harmittaa ku en tiiä yhtään missä ne menee.

JousimiesSunnuntai 04.11.2007 14:15

Hallitseva planeetta Jupiter.

Jousimiehet ovat tähtikartan lempilapsia. Heitä luonnehditaan iloisiksi, seurallisiksi ja optimistisiksi. Jousimiehet rakastavat maailmaa ja kaikkea mitä se heille tarjoaa. He ovat kyltymättömiä uteliaisuudessaan ja kunnioittavat yhteiskuntaa. Jousimiehillä on korkea moraali. Jousimiehet ovat rauhaa rakastavia idealisteja ja hyvin anteliaita. Jousimiehet innostuvat uusista asioista nopeasti ja saavat usein muutkin ihmiset innostukseensa mukaan.

Jousimiehillä on hyvä itsetuntemus ja se tekee heistä ymmärtäväisiä, suvaitsevaisia ja kilttejä. Työelämässä Jousimiehet ovat kykeneväisiä antamaan määräyksiä ja myös itse toimimaan niiden mukaisesti. He osaavat tehdä päätöksiä ja pysyvät niiden takana.

Jousimiesten luonne on filosofinen ja he lukevat paljon. Jousimiehet ovat henkisessä syvyydessä omaa luokkaansa.

Kumppaniaan kohtaan he ovat helliä ja intohimoisia. Jousimiehet ovat suurimmaksi osaksi uskollisia. Heidän rakkautensa on syvää ja he kunnioittavat puolisoitaan. Jousimies herättää suurta luottamusta kanssaihmisissään.

Jousimiesnaiset ovat luomakunnan pahimpia ”airheadeja”. Käytännön asiat voivat olla heille ylitsepääsemättömän vaikeita. Ei ole harvinaista, että Jousmiesnainen pesee pyykkinsä ilman pulveria, koska se nyt vaan unohtuu. Useita kertoja peräkkäin.

Jousimiesnaisten kanssa on suhteellisen helppoa tulla toimeen. He ovat joviaaleja kaikille läheisilleen.

Jousimiehet ovat filosofeja, joskus jopa rasittavuuksiin asti. Välillä voi olla raskasta pohtia Jousimiehen kanssa kahvinkeiton syvintä filosofista olemusta.

Pahimmillaan Jousmiesnainen on pinnallinen töksäyttelijä. Töksäyttelyä he selittävät rehellisyydellä. He voivat olla myös materialistisia ja kärsimättömiä.

Jousimiesnainen saattaa haluta trimmata itsensä täydellisen näköiseksi, koska vaatimustaso on korkea, myös itseä kohtaan. Jousimiesnainen ahdistuu, jos kumppani on liian lähellä. Hän saatttaa vaatia jatkuvaa läheisyyttä, mutta ahdistuu kun sitä saa. Jousimiesnaisen kanssa seurustellessa pitää muistaa pitää hänet tarpeeksi kaukana.

Sekä Jousimiesnaiset että Jousimies-miehet ovat potentiaalisia uusien urheilulajien aloittajia, varsinkin vaarallisten ja kiehtovien, mutta innostus lopahtaa hyvin pian. Tämä pätee myös ihmissuhteissa.

Jousimies antaa kaikkensa myös sängyssä. Hän on jumalainen rakastaja, joka vie jalat alta. Valitettavasti sitä ei aina koe kuin muutaman kerran, koska he kyllästyvät nopeasti, ja haluavat lähteä kohti uusia valloituksia. Jousimiehet rakastavat saalistamista.

Heidän kanssaan voi kokea mahtavaa yhden illan huumaa. Jousimiehet tarjoavat suurta ja ihanaa seikkailua. Jousimies toimii hyvin myös yhden illan kumppanina.

Jos Jousimiehen saa vakuuttuneeksi sitoutumisen hienoudesta ja parisuhteen kestävyydestä, voi vierelläsi olla hieno ja uskollinen kumppani, myös sängyssä.

http://plaza.fi/ellit/kristallipallo/horoskooppimerkit/horoskoopit-jousimies

[Ei aihetta]Torstai 01.11.2007 23:54

Tänään tuli Alibi. Jeeeee!

[Ei aihetta]Torstai 01.11.2007 23:37

Rölli kävi eilen moikkaan Tuijan kissaa, ja nyt se haisee ihan kissanpissalle ku oli nokalla törkkiny sitä kissan hiekkalaatikkoa! hyi vitsi ku tää koko kämppä nyt haisee ihan kissanpissalle :( Kyllä mie eilen pesin Röllin kuonon saippualla, laitoin kosteusvoidetta ja ainoa mikä vei sen hajun oli hammastahna. Mutta ei se näköjään kauaksi aikaa sitä hajua vieny...

äidille<3Torstai 01.11.2007 01:00

"Satoja tähtiä yötaivaalla,
satoja näkinkenkiä rantahiekalla,
satoja livertäviä lintuja lehdossa,
satoja kastehelmiä aamunkoiton lehdillä,
satoja mehiläisiä nurmen puna-apilassa,
satoja perhosia kukkivalla kedolla,
mutta vain yksi äiti koko avarassa maailmassa."
- George Cooper

äidille <3Tiistai 30.10.2007 14:59

"Sieluani en voi antaa kenellekään.
Se on kuulunut äidilleni, eikä kukaan
voi enää saada sitä. Kukaan ei voi
uudelleen tulla sisimpääni ja hengittää
minua kuin ilmaa."
- D.H. Lawrence (1885-1930)

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 14:31

Saat enemmän
ystäviä kuukaudessa
osoittamalla kiinnostusta
heitä kohtaan
kuin kymmenessä
vuodessa yrittämällä
saada heidät
kiinnostumaan itsestäsi."
- Charles L. Allen