IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 09.11.2007 16:21

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Jokelan ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi. Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

Kelatkaa laiffii ilman yhtään ongelmaa, kelatkaa nuorii ketkä menetti elämänsä vaan sen takia ku yks vitun idiootti sai päähän pistoksen. Kunnioittakaa joka hetki rakkaimpia ihmisiä jotka seisovat rinnallanne meinaa koskaan emme tiedä millon koittaa päivä jolloin menetämme jonkun heistä.

Kaikki ketkä ovat minun elämässä, kaikki ystävät ja tutut, jopa semmoiset ketä en kunnolla tunne niin muistakaa se että olette minulle kultaakin tärkeempää. Haluan sanoa vaan teille että rakastan teitä koko mun sydämel ja ihan millon vaan tarvitsette apua tai kuuntelijaa niin mä lupaan olla paikalla.

Miten joku voi vaan ottaa tosta noin vaan toisen elämän? Eikö vois pysähtyä hetkeks ja miettii kui paljon toiselle aiheuttaa surua? Miks pitää viedä nuoren ihmisen elämä kun toinen ei ole edes saanut maistaa elämän makeuksia?

Kui ihminen voi olla niin sekopää että haluaa pilata toisten nuorten elämän, siis lopettaa elämän. Tää on niille nuorille jotka henkensä menetti ja niille nuorten vanhemmille toivon kaikkea hyvää ja otan osaa suruunne.

Maailma on raaka ja tässä maailmassa on ihmisiä jotka kuuluvat lukittuun paikkaan missä he eivät voi vahingoittaa ketään.

Niin paljon surua ja niin paljon vihaa, miksi ei voi vain elää maailmassa jossa olisi iloa ja onnea? Miksi pitää olla näin sairaita ihmisiä tässä maailmassa??

Me ei tarvita tähän maailmaan aseita, ei hulluja pilaamaan kaikkea mitä on saavutettu. Haluamme vain elää ja nauttia elämästä. Haluamme vain elää rauhassa ja kokea elämän kauneudet.

Sanat nää muistakaa nauttikaa elämästä, kunnioittakaa kavereita, ystäviä ja varsinkin omaa perhettä koskaan emme tiedä onko liian myöhästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.