IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ihastelua!Keskiviikko 19.01.2011 16:41

Bloggaillessani tässä yksi yö, löysin aikas kivan hääblogin! Jos joku nyt sattuu olemaan kiinnostunut kyseessäolevasta aiheesta, voi suunnata lukulasinsa hetkeksi tähän kauniiden kuvien maailmaan: http://www.lovemydress.net/blog/ ! Vitsit, et oon alkanu tykkää moisista 50-luvun jutuista! Ja semmonen "vanhan näköinen" hääkuva ois MUST!

...Saahan sitä aina haaveilla! Vaikka häitä juhlitaankin vasta vuosien päästä ( :( ) ! Hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty! ps. vaikka noista 50-luvun hääpuvuista kovasti tykkäänkin, en oikein näe silti itseäni niissä!

Sitten toinen löytö tältä päivältä (päikkärit on bloggaaja-äidin omaa aikaa): Classy & Glamour blogi! Sieltä löytyi sitten aikas tasan semmonen koti, mistä tää mamma tykkää! Vanhaa ja uutta! Tosin keittiön ruokailuryhmän ja makkarin petivaatteet lähtis vaihtoon, jos ois mun koti! Mut tässä vähän esimakua meikän sisustus mausta: http://classyandglamorous.blogspot.com/2011/01/koti-ihastus.html ! Mainittakoot vielä, että JUURIKIN tuollaisen keittiön haluaisin EHDOTTOMASTI! Harmi, että tuo isäntä ei ole ihan yhtä moderneilla linjoilla, vaan tykkää myös perinteisestä (esim. kivitasot keittiössä on hänen suurin haaveensa!).........

Aina saa haaveilla!
Amanda

ps. meille tulee ehkä tälläinen : http://www.hobbyhall.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Product1_10052_13051_217136_13626_13624_13601_-11_30____# ! Keittiön pöydän päällä on tällä hetkellä väliaikaislamppu, joka on kovin yksinäinen, yksinkertainen ja PIENI. Tässä ois mun makuun tällä budjetilla ja Juuson kriteereillä! On ihan kiva, että mies osallistuu sisustuksen valintaan, mutta välillä harmittaa kun ei voi toteuttaa täysin itseään :D Juuson kriteerinä keittiönlapulle oli siis, että sen pitää olla moniosainen (siis ei pelkkä yksiosainen riippuvalaisin)! Siinä olikin haastetta löytää "se oikea" (=itseä miellyttävä, ei-niin-perinteinen) tällä budjetilla, mutta kyllähän se viimein (tuurilla) löytyi!

pps. hitsi, et odotan meidän häitä, omaa kotia, tulevia vauvoja jne! ...siihen asti...HAAVEILLAAN!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.