IRC-Galleria

Stupid girlMaanantai 29.05.2006 01:42

Moi. Yleensä volisen fffinin foorumeille, mutta emmä nyt jaksa sitä avata joten volisen nyt sitten tänne~

Tiedättekös, vessa- ja talouspaperia ei pitäisi säilyttää kivassa komerossa josta löytyy ties mitä tappovälineitä. Tällä kertaa silmiin pistivät hopeanharmaat rullaluistimet hyllyköllä jotka jostain kumman syystä keksin raahata tampereelle. Seuraavaksi aivosoluni Ernesti keksi että keittö ja eteinenhän ovat täysin tyhjiä tiloja nyt kun kämppis muutti pois, ei edes mattoja tiellä. Noh, ne jotka minut tuntevat varmaankin arvaavat mitä seuraavaksi tapahtui (toisinaan mietin pitäisikö yrittää kasvaa vaikka aikuiseksi). Hetken vedettyäni ympäri kämppää niillä helekutin rullakenkilöillä ymmärsin että ulos pääsee aikas helposti, ei edes rappusia vaan pääsen suoraan kadulle. Pari metriä luistelua, loiva alamäki, tympsy ja lopputulos: joku halailee parkkipaikan asfalttia. Ja eikun äkkiä sisälle ennenkuin naapurit tunnistaa (pinkki tukka on erittäin huomaamaton, se oikein sulautuu asfalttiin).

Tarinan opetus: Urheileminen on vaarallista. Pysytelkää kotona koneen ääressä, siitä ei voi aiheutua muita vammoja kuin mahdollisesti likinäköisyyttä ja jännetupin tulehdus <3

Niin ja Jussi, jos luet tätä niin tarvitsisin sen neulan ja langan jotka lainasin siulle. Se hamekin jonka onnistuin rei`ittämään kiivetessäni leikkipuiston kopin katolle pitäisi paikata.

Ostakaa miulle ompelukone >.<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.