IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Pahis pienestä pitäen.Maanantai 12.01.2009 18:55

1lk.

Osaat olla yleensä sopuisasti toisten kanssa. Noudatat enimmäkseen koulun aikuisten antamia ohjeita. Pyri kuitenkin keväällä vielä rauhallisempaan olemiseen tunneilla.

2lk.

Osaat olla yleensä sopuisasti toisten kanssa. Sinulla on kavereita koulussa (No shit). Opettele hyväksymään myös ne, jotka ovat kanssasi eri mieltä. Häiritset joskus työrauhaa juttelemalla luokkatoveriesi kanssa. Noudatat enimmäkseen koulun aikuisten antamia ohjeita. Tunnet koulun ja luokan säännöt ja yleensä noudatat niitä. Tervehdithän useammin. Jäät joskus luvatta välitunnilla sisälle.

Liikunta: Olet iloinen liikkuja, mutta mieti alkuasennettasi liikuntatunteja kohtaan.

3lk.

Osaat olla yleensä sopuisasti toisten kanssa. Sinulla on kavereita koulussa. Opettele hyväksymään myös ne, jotka ovat kanssasi eri mieltä. Häiritset usein työrauhaa juttelemalla luokkatoveriesi kanssa. Noudatat enimmäkseen koulun aikuisten antamia ohjeita. Sinulla on hyvät ruokailutottumukset, mutta muistathan keskittyä enemmän syömiseen juttelemisen sijaan. Muistathan mennä ripeästi välitunnille. Yleensä olet tehnyt kotitehtäväsi, mutta muistathan tehdä ne kotona.

Kevät:

Osaat olla yleensä sopuisasti toisten kanssa. Sinulla on kavereita koulussa. Opettele hyväksymään myös ne, jotka ovat kanssasi eri mieltä. Häiritset usein työrauhaa juttelemalla luokkatoveriesi kanssa. Noudatat enimmäkseen koulun aikuisten antamia ohjeita. Sinulla on hyvät ruokailutottumukset, mutta muistathan kiinnittää huomiota pöytätapoihin ja ruokajonossa olemiseen. Sinua joutuu usein muistuttamaan välitunnille menosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.