IRC-Galleria

`kiira

`kiira

menee ja tietää

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 21:16

pysty oleen mikrobilsan tunnit kuuteen! no sain mä tehtyä siellä uusia kasvatusalustoja ja laimennusliuoksia mikrobeille. lisäksi olin vastuussa pikku autoklaavin käytöstä ja lopuksi vähän viljelin sormenjälkinäytteitä ja yhden näytteen napakorusta. perjantaina nähdään onko kasvustoa tullut :S
ja sain puhelimenikin tänään korjauksesta :)) näytön vaihtoivat. nyt vähän hengähdän ja sit tiltun kanssa etelän lämpöön... sayonara!

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 22:16

tulipa lämmin. tiltu kävi costa blancalla ja mä lanzarotella.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 20:30

käytiin tiltun kanssa rantareitin lenkki, ihana ilma taas :)
sit tulin kotio syömään ja laskeskelee matikkaa. henkkaki poikkes kyläilemässä.
nyt vois vaan loppuillan ottaa rennosti ja vaikka lähtee saunaan ja laittaa kasvonaamion ennenku mikko palailee pajalta...

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 14:42

makkari näyttää nyt just semmoselta mitä mielinkin :)

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 23:05

aamu alkoi huonosti, saatiin parkkisakot valtsun eessä kun palautettiin pakettia :/ no päivä parani kummasti kun päästiin tiltun kanssa kaupoille! löysin päiväpeiton ja tyynyjä, niijja oloasun itelleni... simo oli reissun kovin puheenaihe, taas. :D no sit tulin kauheella höökillä kotiin kattoon eliaksen kans pertsaa ja kilua ja syömään omatekemiä lohkoperunoita. sit kyl muutenkin syötiin ja syötiin vaan ja kateltiin ja kateltiin vaan, tos videolla on kuitenkin 4 x 70 min jaksoo ... sit saattelin eliaksen kotio ja jatkoin pienellä lenkillä. nyt vois vaan olla kotona ja nauttia loppuillasta ;)
john denver - annie`s song

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 21:45

makkarin uudet jutut saa lähtee huomenna takas kyl. ei ellos-ällökseltä tilaamani jutut sopinutkaan meidät syysilmeeseen. aika kamalia. no löydettiin onneks tiiriön reissulla uudet matot ja nyt vielä käydään kattelees jos löytyis päiväpeitto ja tyynyjä :)
tiiriön reissulla kyl tapahtu ihme. meidän kevään tunisian matkalla olleen pariskunnan mies tuli vastaan! ihan yhtäkkiä, vaikkei se ees asu hlinnassa. oli jotenki semmone hauska jälleennäkemisen riemu :D no juteltiin siinä aika pitkästi ja näin. no sit mies meni kauppaan ja meitä alko harmittaa kun ei oltu annettu mailia tai numeroa sille vaikka se oli vihjannu että sillä olis kuvia meille matkalta. no sit vakoiltiin niide autoo että saatiin rekkarin kautta tiedot ylös :)
mut nyt tosiaan takas kaupoille! jos saan ton yhden vielä lähteen...

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 23:06

pääsin sovittelee uusia tekstiilejä makkariin! :) ja rantalenkki ehdittiin heittää mikon kanssa viel ennenku elias tuli poikkee maukan kanssa :)
hyvä päivä ollu kaikinpuolin. happyhappy.
päivän aikana soinut ahkeraan jipun coveri tuonelan koivuista. aika kammo mut jotenki tosi hyvä!
ysiltä viel house ja sit nukkuu vielä vikat unet ennen vkoloppua ;)

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 00:25

maarit hurmerinta - lainaa vain

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 19:53

miksi koulun ovet eivät ole auki 06:15?
no heitin mikon töihin, tulin kotiin siirtään matot ulkoo kuivumasta sisälle ja ajoin takas koululle.
miksi koulun ovet eivät ole auki vielä 07:00.
argh.
no muuten takana suht normi koulupäivä.
paitsi mikrobilsassa pääsin kokemaan onnistumisen riemua. mikrobisiirrokseni olivat onnistuneet!!!!
no sit tulin kotiin ja jäin tähän koneelle. pitäis lenkille mennä, lukee läksyjä, jättää keilaus väliin ja kokkailla jtn ruokaa huomiseks.
p.s. torstaina tulee uus päiväpeitto, matot ja tyynyjä! :)))))

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 01:07

aika yllättävää käytöstä. sopi tähän kurjan aamun jälkeiseen päivään kuin nappi silmään.
no oli päivässä hyvääkin. näin pikkurikua ja kullan kanssa touhuiltiin kotona. pestiin eevertin akvaario ja vaihdettiin syntinen poika uuteen altakasteltavaan ruukkuunsa. muuten vaan köllöteltiin koko ilta ja sain pusuja sen verta että paha mieli katosi pikkuhiljaa poijjes.