IRC-Galleria

mmmoi !Torstai 01.06.2006 16:24

täs tulee taas juttua kahelt päivältä <:
keskiviikko:
empä kerro sen enempää ku että oli ihan kiva ilma koko päivän !
menin piritalle neljän aikaa ja ootin piritan huoneessa, että pirita söit ruuan. kuunneltii vähän aikaa lovexia ja sitte mentii tietokoneelle. oltii siinä hetki ja sitte lähettii käymää kaupas ostaas jätskit ! : D
mentii kaupast suoraa piritan tutulle, riitalle. päivä meni suurinpiirtein sit siel riital. kotiin lähettii seittemän aikoihin !.
torstai:
heräsin kymmentä vaille seittemän AGAIN.
puin päälle ja katoin disney channelii hetken ! lähin joskus kakskyt yli seittemän piritalle (naapurii) ja oltii vähä aikaa piritalle. sitte lähettii kouluu pyörillä.
koulussa meil oli 08.10 - n. 09.00s emmonen eläin tunti. eli sai tuoda oman lemmikin sinne takapihalle / kaukaloon. siel oli muutama koira, kaks kissaa (joista toinen vietii heti kotii) ja marsu. 8)<3 sitten yheksästä kymmeneen tunnilla meillä oli matikkaa ! : < sitte oli ruokailu.
seuraava tunti vaa oltii luokassa ja sillei. vika tunti eli 11.15-12.00 meil oli virren laulu harjotukset (lauantain kirkkoa varten) ja sitte oltii luokassa viistoist yli kahteentoista ja päästiin kotii ! <: tulin kotii ja soitin äitille ja sitte otin purkkaa. ja radion + kuulokkeet omast huoneest ja tulin tänne tietokoneelle ! 8) moikka moi !
ps. kirjotan kai viellä !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.