IRC-Galleria

`ninnni

`ninnni

Tee iha mitä muuta vaan, mut älä rakastu muhun! Sua saattaa muuten sattua, sori muru!<3 ;>

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 15:39

Ollappa taas ilma tuolla ulkona. O.o Lunta ja räntää.. whoot? Hei oikeesti, mikä kesä tää on olevinaan? Nyt jo eletään toukokuuta ja silti on tollanen ilma vielki, voi morjens! No mutta eipä ole mun ongelma, niin kauan, ku ei tarvii mennä pihalle. :D No ei ny.. Pistäähän toi tommonen vituttaa..

Joo-o.. Liskot vätää taas omaa rallia tuol niitten terrassa, kauhee rapina vaan kuuluu tähän olkkariin. :D Ja jos nyt meen sinne niin ne livistää taas hiekkaan jemmaan kauheella sutinalla.. MÖKS! :x

Pläääääähh.. Eilen tuli tosiaan leikittyy karvista murusen kans, tein lasagnea siihen mennes, ku muru tuli kotio ja sit vedettiin sitä kilpaa. :P NJAMI !! *slurps* :P Möh, sitä tosiaan jäi viel täks päivää, niin en oikein voi tehä tänään mitää ruokaa, vaikka kuinka mieli tekiskin. :/ Höh..

Mutta kyllä mulle ohjelmaa löytyy tällekki päivälle. Meinaa joo, pitäs alkaa tekee sitä perussiivousta taas kerran, et koti pysyis siistinä ja on paljon mukavampi olla, ku mahtuu käveleen lattialla ja ei oo tiskipöydällistä ja enemmänkin tiskiä.. Eipä meillä nytkään siin oo, ku eiliset lautaset ja lasit, oisko muute sit viel kattila. :DD Joo-o, mut silti tiskaan, niin ei pääse kasaantuun, se on aivan kammottavan näköstä, jos on kauhee tiski vuori keittiös oottamassa. Sit imuroida ja luututa ja siit viel vaihtaa yks matto ja laittaa yhet verhot ikkunaan ja pestä pyykkiä, JOS tota pesuainetta olis tarpeeks koneelliseen. :)

Kiitos ja hei, Nipa kuittaa. :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.