IRC-Galleria

`ninnni

`ninnni

Tee iha mitä muuta vaan, mut älä rakastu muhun! Sua saattaa muuten sattua, sori muru!<3 ;>

-vittu HV!Keskiviikko 29.10.2008 14:35

O.o

Siis mulle tuli justitialta kirje, että oon mukamas jättäny maksamatta yhen lääkärissä käynnin ja no tarkistin kansiosta, joo-o, olen maksanut sen jo 15.9.-08 ja ne sit vaan sano, et heidän täytyy sit soitella toimeksiantajalla ja kysellä niiltä, et jos niillä EI näy vieläkään, että se olisi maksettu, niin ne sit lähettää mulle uuden laskun taas ja se olis sit maksettava.
Sanoin sit että en oo maksamassa mitään kahta kertaa, että soitan sitten ihan ite sille toimeksiantajalle ja kerron pari faktaa niille.
Koska voin todistaa mite päin vaan sen, että olen sen maksanu, ensinnäkin mulla lukee omissa papereissa pvm. siitä, että koska se on maksettu, okei se ei sitä viel todista niille, mutta kävin äske viel tarkastaan netti pankin tilitapahtumista, niin kyllä siellä näkyy se, ETTÄ SE ON MAKSETTU! Ja kaikki oli ihan oikein siis viite ja summa ja tilinumerot sun muut tommoset.
Joten on kumma miten ne pysty väittään, että sitä ei olis maksettu, koska siitä on kuitenkin jo puoltoista kuukautta aikaa, ku se maksu on suoritettu! Eli joko niillä on hitaat koneet ja kaikki muutkin tai sitte ne yrittää kiskoo viimesetkin rahat ihmisiltä pois.

Saa nähdä pääsenkö nostaan sodan pystyyn vai löytääkö ne vitun vatipäät sen sieltä jostain tiedoistaan, että se on maksettu! Ni! Perkele! Murr..!

Joo-o, jos sitä menis Jamppapampan kanssa tupakalle.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.