IRC-Galleria

Ahaa? :DMaanantai 23.02.2009 00:52

Näin aika psykedeelistä unta viime yönä ;o
Ihan ensin varastin poliisiauton mun siskon kans, joka esitti autokoulunopettajaa ja yrittti siinä selittää miten kytkintä käytetään. Sitte parkkeerattiin se Kasinon pihaan ja vasta sit tajusin et mitä oon tehny. Poliisit oli meidän peräs ja kaikki ihmiset oli vihasia mulle, joten fiksuna tyttönä varastin lisää ::) Tällä kertaa vein pianon ja jotain tärkeitä papereita joltain ihmiseltä ja lähin kolmen ihmehiipparin kans piilottamaan niitä meidän lähellä olevaa metikköön.

No, nää mua jahtaavat tyypit löysi meidät niin lähettiin lipettiin syvemmälle metsään siis tää piano ja tärkeet paperit mukana. Piano tuntu ihmeen kevyeltä ku se oli välillä vaan semmosen kirjan kokonen :o Sit yhtäkkiä olinki tekees niiden kaa jotain action leffaa jossain vuorella jota ajettiin ylös urheiluautolla. Ilmesesti saatiin se leffa valmiiks koska seuraavaks mä palasin kotiin häntä koipien välis. Olin nimittäin ihan varma että äiti ja iskä on hyyyvin vihasia ku vein sen poliisiauton. Mut eiiiihän ne, äitin mielestä se oli AIVAN MAHTAVA JA MIELETTÖMÄN HIENO juttu ja iskä olin vaan et "aijaa no eikai siinä mitää", koska se ei oikeen tajunnu mistä oli kyse :) sit heräsin onnellisena aamulla.

Äitillä ainaki oli hauskaa ku selitin sille tän koko jutun 8) HUOM kysees oli siis uni, en oo varastanu poliisiautoja (vielä) täs elämäs ::)

Kiitos hei ja hyvää yötä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.