IRC-Galleria

...Keskiviikko 05.07.2006 08:12

>> kysyin oraakkelilta...
Rakastanko häntä?
Oraakkeli vastasi: ET!Ja orava nakkasi minua kävyllä
Katsoin toiseen suuntaan ja kysyin ,että rakastanko häntä?
Oraakkeli vastasi:ET! ja orava nakkasi minua linnunpöntöllä
Katsoin puhelintani ja kysyin :Rakastanko häntä?
Oraakkeli vastasi:HÄNTÄ SINÄ RAKASTAT.HÄn on jotain sitä mikä saa sinut hymyilemään ja olemaan iloinen,hän on päiviesi valo,vaikka välillä tuntuukin että hän pimentää säteitäsi. Hän pitää ja välittää siksi koska olet hänen hiipumaton päivänsäde.<sydän> ja orava ojentui minua kohti ja katsoi silmiin, Minä olen oraakkeli :)

Kysyin Oravalta :Rakastanko Sannaa?
Orava vastasi:RaKaSTaT, koska hän on osa sinua ja osa maailmaa..tärkeä osa..Häntä Rakastat niin paljon ku ketään voi ikuna..
Kysyin Oravalta: Rakastanko Jennaa?
Orava vastasi: RAKASTAT!olette sielunsiskoja..kaksi sädettä yhdessä ja erikseen..Vaikka kaukana toisistanne seilaisitte,silti olette <sydän>nne aina toistenne lähellä, kannat häntä aina mukana,olette yhdessä jotain niin kaunista,mitä vain harvat näkevät.
Kysyin Oravalta:Rakastanko Ipeä?
Orava vastasi: Kuin vesi ja tuuli,kuin pimeys ja valo..kuin syksy ilta ja kevään säde, kuin menninkäinen ja päivänpaiste,niin kauan kuin nämä ovat olemassa,niin kauan olette tekin..olette jotain joka kuuluu aina yhteen ja siksi teitä ei erottaa voi myrskyt eivätkä talven pakkaset.olette ainaiset ystävät.
Viimeiseksi kysyin Oravalta keitä muita minä Rakastan?
Orava vastasi: <sydän>kaikkia,koska sinulla on suuri sydän.
Mut kaikki ne tärkeimmät ovat sinetöidyt sydämmeesi,kuten: Teeti,Miksu,Lellu,Ansku,Anu,Enguli ja Dani;vähän tomppakin,Satu,Winsku,Sami,Miika ja ne muut,tiedät itse ,tunnet ne sydämmessäsi &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.