IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 21.08.2007 18:05

kisskiss<3 hemmille pusui!

uus tukka<8Perjantai 17.08.2007 16:18

käkkä >:Sunnuntai 12.08.2007 18:59

kaaduin skedellä ja aiai ku on jalka pipi.
turvonnu ja liha näkyy.tuli verta!Cristi paikkas<3

..ja sit uudestaan :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.08.2007 13:12

Ikävä :'7

Mulla on töitä koko loppuviikko ja en nää henulia tarpeeks.
Nyyhkiss.<3

så mycket bra hyvä trippi<8Maanantai 23.07.2007 17:31

heh, nyt vasta pääsen tänne kalleriaan kirjottelee vähä mun ja henkan matkasta. oon ollu niin pahassa rapulassa nyt vuorokauden ajan et ajatus ei ole oikein kulkenut mutta nyt alkaa elämä taas luistaa:)
joo siis oltiin henkan kans tukholmassa. oli tosi kivaa. lähettiin torstaina aamulla ja oltiin alkuillasta sit siel. matkalla sinne syötiin sikana siel buffetis ruokaa ja hemmi joi kaljaa.ja meil oli mahat oikeesti niin täynnä sen jälkeen et ois ollu ihana mennä hyttiin makaa mutta meillä ei ollu hyttiä!! me oltii kansimatkustajia(y) nam hei. mun laukku ei mahtunu sellasee säilytysboksiin joten jouduttiin laittaa laukut sellasee tavaransäilöntä huoneeseen.mut ei se haitannu. paitsi et tajusin sit ku se laukku oli siel etten sais enää sitä sielt pois ennenku puoltuntii ennenku oltas stokiksessa,en siis saanu mun mitään kamoja matkan aikana sielt:b hehe--
nooh,sit tajusin et katoha, mun puhelin ei toimi. no eihä se toimi ku mulla on saldoraja!olin iha paniikis et voi ei en saa ketää kiinni koko matkan aikana ja aloin melkee itkee.olin iha hädissäni koska pelkäsin etten saa ilmotettuu porukoil mitää ja ne ois iha huolissaa musta et mitä on käyny et vähintäänki laiva on uponnu tai jotain ku en vastaa niille!mut sit mä menin infopisteeseen ja pyysin et jos saisin soittaa kotiin. ne sit anto mulle sellasen vehkeen et pystyisin sateelliitin kauttaa soittaa kotii. eli jostai avaruudest? joo, maksoin siit sit 6 e et saisin puhuu 10 min.mut jee e,sit se ei toiminu ja mä aloin itkee (oli vähä herkkää toi alkumatka:D).sit menin siihe infoo ja ne soitti mun äitil niitte puhelimest. sit mä pystyin puhuu ja kaikki selvis ja mama poisti mun saldorajan ja kentät tuli<3 ah! sit pystyin taas tekstaa kaikil ja kaikki var så bra sen.
jeeah, sit päästii vihdoin tukholmaan ja sit tavattii sellanen tyttö joka autto meijät oikeeseen metroon yms oli tosi kiva ja se osti meil liput ja kaikkee ku ei me henun kaa osattu:o tai oltas osattu mut oltas jouduttu ostaa yli kakskertaa kalliimmat liput mitä se tyttö meil hommas ku se osas pari niksii. ja sit me käytettiin kans sitä pressbyrånia koko loppu aika siel ku sielt sai tunnelbana lippuja halvalla:) sek16!
sit me mentiin t-centraleniin ja siit norsborgiin.:) meijän hotelli oli skärholmenissa. se oli vähä sellast huono-osasempien aluetta mut hotelli oli kyl tosi kiva<3 meil oli ihana sänky hemmin kans. se oli niin pehmee ja mukava ja siel nukutti tosi hyvin. ja myös "nukutti" hyvin;> "ja ska lick din dick".
sit sillo perjantaina me lähettiin shoppialee namiii! käytiin vaiks mis paikois ja oli ihanii putiikkei<8 olin ihan huumas. sit mentiin hard rock cafehen mut meil ei tarjoiltu! :D vähä noloo.. mut ei se sillee haitannu. oli kivaa kumminki. vähä me sekoiltiin tunnelbanojen kans mut muuten meni iha loistavasti:')
sit lauantaina me oltiin vanhassa kaupungissa ja käytiin ravintolassa siel ja oli aika nihkee se annos mut iha hyvää silti. ja sit me mentiin pienvenesatamaan ottaa arskaa. oli tosi ihanaa<3 hemmi oli niin jätteihana koko aika.oikee kunnon rakaspupumussusuklaapisara<3
sit illalla me mentiin laivaan. meil oli c hytti ja se oli iha hirvee. siel ei oltu siivottu, ainoastaan lakanat oli vaihdettu. ah. mut kyl siel silti henun kaa aika iha mukavasti meni;> ja sit me alettiin dokaa. ei me paljon juotu mut oltiin iha kaameessa kännissä molemmat! varsinki henu. se oksenteli ja kaikkee :s se ei ollu kivaa, voi pientä! mä oon kyl niin varma et meijän juomat oli täytetty tyrmäystipoilla tai jollain koska oltiin niin vintit pimeenä :ö sit mentiin hyttiin nukkuu ja kerettiin lepää n.3 tuntii ku piti herätä ja nousta laivasta! sehän vasta oli ihanaa. mä oksensin koko aamun ja nukuttiin sit hemmin kans koko päivä ku päästiin meil. olin iha kännis viel perilläki.! tuli vähä selllanen olo etten juo enää ikinä. myt joo, noi aina pitää tosi hyvin >:D

mut jokatapauksessa ruotsin kieli sai vähän terästystä taas ja sillee ja kokonaisuutena meijän matka oli iha huippu<33 millon vaan uudestaan muru! nyt aletaan kyl ajoissa kerää rahaa niin päästään vaiks minne sit ens kerral. eiks je?
<3

1v.<3Sunnuntai 15.07.2007 15:08

Satu&Henkka

Olet mulle tärkeintä eikä kukaan voisi sua korvata.

<3 PUSS

muikkuTiistai 10.07.2007 20:38

auauauuu ! ollaan tavattu henulin kans vuos ja kaks päivää sitten :) tidii<3

[Ei aihetta]Tiistai 03.07.2007 18:52

Mulla on kivaa:) oon onnellinen. kohta ruisrokki. aijjaij<3

>:Torstai 14.06.2007 17:44

joo, nyt ku sit pääsin töihin niin huulikoru on mennyttä.. se umpeutu tänään. siihen ei saa enää sitä korua koska se reikä on melkeen olemattomaks menny. niin pieneks et siit ei mee mikää läpi :s ja keskeltä reikää tai siis huulta se on kokonaan ummessa. et tosi ihanaa. vähän mä aloin itkee ku huomasin ettei oo toivookaan saada sitä siihen enää! ja ku yritin runkata sitä siihen niin vitut se mitää auttanu! meni vaan pahemmaks, nyt mun huuli on iha tohjo!!
otan varmaan uudelleen korun sit kesän jälkeen.. mut harmittaa sikana :s oikee itkettää. tää niinku ei oo yhtään kivaa. se niin sopi mulle. :< nyyh

jee jeTiistai 12.06.2007 13:18

Pääsin töihin naantalin kylpylään.