IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

voi noita aikoja xDTiistai 08.02.2011 17:53

Lueskelin vanhoja Blogi merkintöjä ja naureskelin sitä, että oon ollu joskus niin sinisilmänen ja lapsellinen xD.. ihan ku en enää olis.. no ei vais.. oon mä aikuistunu ainaki pikkusen..

Oon ollu niin rakastunu ja niin vihanen ja surullinen ja ilonen ja voi voi kaikkia mä oonki tänne kirjotellu.. toisaalta on ollu kiva lukee noita ja muistella vanhoja.. NIINA.H :lle tiedoksi et itku meinas tulla ku tuon yhen kirjotuksen luin ku te lähitte opistolta.. mun maailma tuon mukaan romahti täysin:(.. ja tottahan se oli.. oli ihan hirveetä päästää sut pois :( <3

Mut joo.. ajattelin et lopetan gallerias käynnin, mut nyt ku lueskelin vanhoja kommentteja ja kattelin kuvia(jotka on piilossa:P) niin tajusin, et ei mun kannata poistaa mitää.. ainakaa vielä.. joo käyn ehkä kerran puolesvuodes täällä, mut ainaki säilyy noi blogimerkinnät sunmuut vanhat jutut joita voi sit vanhempana muistella=)

tänhetkisestä elämästä senverran, että vois olla paremminki asiat xD ja ehkä se elämä vielä paremmaksi muuttuu täs jossain vaiheessa =)

Alotin just urheilun uudestaan ja parisuhteessaki menee ihan hyvin.. kavereita oon saanu (ihania sellasia) ja pari vanhaa menettäny(kaverisuhteet poikki) mut jokaisesta vastoinkäymisestä opin jotain ja osaan ehkä sensaralla toimia sit paremmin tulevaisuudessa :D

ja sit se olis Buenostardesta vaan kaikille! ja vaikkei aina saletisti natsaa niin ei haittaa.. sillä joskus sitten elämä on todella let’s go ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.