IRC-Galleria

25.07.08 20:21 <kÄpÄ> Todellisuudessa homoseksuaalisuus on suorastaan muodissa Suomessa ja muualla länsimaissa. Luulen, että homoseksuaalien porukoissa pyörii jopa wannabe -porukkaa, joka kovasti haluaisi olla gay, koska se on niin coolia <-- Toi lukee netissä, googlessa, ja on totta, se on vaa muotii koko homma.
-
Öö okei ekaks, aika pitkä muoti-ilmiöjuttu. Jos nää ihmiset tutustuis asioihi vähä paremmi enne ku heittelis argumenttejaa ne tietäis et homoseksuaalisuus oli joskus jopa heterosuhteita ARVOSTETUMPI asia, antiikin kreikan aikoihi muistaakseni, mut noiden kai niin vastustama jos ne kerran on hevareita KRISTINUSKO teki siitä halveksutun jutun.

Toiseks, tää tekstihä puhuu jo ittensä pussii, tai toi mitä toi sanoo toho perää. Tossa sanotaan että homoseksuaalien porukoissa pyörii wannabe-porukkaa joita haluttaa olla puff, joo en kiellä ettei semmosiiki olis, mut mitäs ne homoseksuaaliporukat joiden porukoissa ne porukat pyörii on?

Kolmanneks, googlessa ei lue mitään, se on hakuselain. Ja voin mäki kirjottaa mielipidepalstalle et maapallo on littee, ja sit ku joku googlaa ni se tulee vaihtoehdoks, joo. Sithän se on totta, niinhän?

Kiitos aamen. Hehe :''D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.