IRC-Galleria

{Tupu}

{Tupu}

Facebookissa nykyisin enemmän.

Selaa blogimerkintöjä

Kevät keikkuen tulevi..Tiistai 13.04.2010 13:29

Meille kuuluu hyvää ;)..Tää mesta vaan ei oikein enää kiinnosta...Elämässä on niin paljon kaikkea muuta nyt,että aika ei kaikkeen riitä ja ne ei-kiinnostavimmat jää..kuten tää..


Miki kasvaa ja komistuu..Se täyttää vuoden 29.4.Ollaan käyty luolaharkoissa jo kolme kertaa ja Miki on toiminut erittäin hyvin,luonnonlahjakkuudeksi sitä on sanottu.Se on niin rohkea,että se marssi suoraan ketun kanssa sinne sivupesään..josta sitten sai turpiinsa..Tuohan ei Mikiä masentanut,päinvastoin,ego senkuin kasvoi.Kolme jälkeä sen naamassa oli sitten,yksi kirsun vieressä,toinen alaleuassa ja kolmas silmäkulmassa.
Miki on taidoillaan aiheuttanut kovasti ihmetystä ja ihastusta siellä harkoissa.Huudahtihan eräs ulkomaalainen mies,että I Want To bye That Dog!!!Minä sanoin,että its not for sale....

Emmi ja Miki ovat taistelleet yhdessä huuhkajaa vastaan joka hyökkäsi niiden kimppuun keskellä päivää..Tulos,huuhkaja kyljelleen,siitä selälleen ja heitto yli aidan jonne Miki vielä koitti mennä perässä.Lintu, jonka siipien väli on lähes kaksi metriä..painoa melkein samanverran kuin niillä itsellään,painavat 7.4 kg ,huuhkaja ei paljoa niistä painossa jää..jäi toiseksi.
On meillä vaan KOIRAT!
Agilityssa niistä on kehittymässä mestareita.
Muutenkin meillä menee ihan hyvin.Ihana rauha vallitsee.Kiireitä vaan ja kauniiden ilmojen vuoksi kaikki vapaa-aika ollaan ulkona.Tai sitten ollaan harrastuksissa.Kevät on harrastusten aikaa.
Mökillä ollaan taas jo oleiltu.Ollaan saunottu.Saunatersassikausi on avattu ystävien kanssa saunoten ja kupitellen.Ihania ystäviä on meillä paljon käynyt saunomassa.
Tässä taas jotain..Laitan kuvia Mikistä kunhan ehdin.Nyt sen turkki on otettu ihan alas kun talvikarva piti ottaa pois joten se on hieman naku :)
Palaillaan taas kun aika ja kiinnostus tänne riittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.