IRC-Galleria

Jurassic Rock <3Sunnuntai 12.08.2007 16:11

Oli kyllä ihan huippua! parhaat festarit tänä kesänä. Mikkeliläiset on hassuja. Ja sairaita. Ja homoeroottisia. Ja puolet niistä on Sameja. Mutta pitää olla!

Perjantai 10.8

Eli siis. Läkähdyin koulussa ja jonkin aikaa sieltä päästyäni lähettiinkii jo Mikkeliin päin Jukan ja Hatakan kanssa. Oli mielenkiintoinen matka. "Näytä tissit tolle papalle!". Ei sit näytetty.(paitsi Herra Hatakka) Olipa taas hyvä alku tällekin matkalle. Lopulta päädyttiin sitten helteessä juomaan Mikkelin poliisilaitoksen eteen olutta. Olut=kulinaristinen nautinto. Vihdoin raahauduttiin sieltä sitten Visulahteen ja löydettiin tosi hyvä telttapaikka. Tai no jaa. Ainakin oli mielenkiintoiset naapurit. :D "Läheiset ystävät" Nessu Nenäliina ja Iiro, paikallisia hevareita. Eihän siinä sit mitää. Saatiin teltta pystyyn Hatakan kaa ja jutta oli vieressä henkisenä tukena ja työn johtajana. Palloiltiin siinä sitten aikamme ja nautiskelimme alkoholipitoisia juomia niin kuin kunnon festareihin kuuluu. Ja saatiin uusia kavereita vaikka kuinka paljon! :P
Illalla raahauduttiin Stam1nan keikalle, tottakai Lemin Punanen mukana(joka on tällä hetkellä aika heikossa hapessa). Veti kyllä helvetin hyvän keikan mitä siitä nyt muistan. Hyrde: -"Lemin Punanen on taas paikalla. Ootte ollu jollai muullakii festareil. Mistä päin ootte?" Ennen kuin ehdimme paljastaa Lemin Punasen tekijöiden asuinpaikan, eräs känniääliö jätkä huutaa:-KUOPIOSTA! . Huoh. Mikäs siinä. Ollaa sit vissii nyt Kuopiolaisii. En oo kyl ikinä käyny mut se on sivuseikka. Keikan jälkeen vammauduttii takasin leirintäalueelle ja siitä se varsinainen juhliminen sitten alkoi! Onneksi Jutalla oli kamera ja saatiin ikuistettua kaikki parhaat(sairaimmat)jutut. :D En sitten tiedä että on se hyvä vai huono juttu. Mentii joskus aamuyöllä(?) nukkumaan(???). "En mä tiiä mikä se on et onks se tää koko vai haba vai mikä ku kukaa ei uskalla lähtee tappelee" Oivoi.


Lauantai 11.8

Helvetin kuuma. Janottaa. Vituttaa. Siinä lauantaiaamun tunnelmat. Kaikki makaa puolikuolleina joko teltan sisällä tai ulkona. Tai puoliksi ulkona ja sisällä, kuten Hatakka näytti esimerkkiä. Jummattii teltan luona jotain kolmeen asti päivällä ja jauhettiin paskaa, niin kuin yleensä. Käytiin siinä välissä syömässä kebua. Oli tulista mut me oltiin jo valmiiksi ihan liekeissä nii nou problemo .Kolmen jälkeen mentiin kattomaan legendaa: Pelle Miljoona & 1980. Hyvä keikka oli. Ei sitä voinut sitten muuta tehdä keikan jälkeen kuin mennä harjoittamaan juomien nautiskelun jaloa taitoa(taas vaihteeksi). Ei kestä selvinpäin.
Juteltiin mukavia telttanaapureiden kanssa, mutta sitten oli jo pakko lähteä Kotiteollisuuden keikalle "Jatkoille?" lapulla varustettuna. Hynynen:-"Ei nyt kyllä tytöt lähetä jatkoille vaikka nättejä oottekii.*Hiljaisuus*Ei perkele te oottekii jotai 16 vuotiaita!" Saatii hyvä naurut. Keikka oli erinomaisen viihdyttävä paitsi että mun takana pomppi sellainen ällöttävä paidaton möhömaha jonka maha hinkkas mun selkään. Sitä hajua ei voi kuvailla muuten kuin että; hien ja oksennuksen sekoitus. Meinasin vissiin pyörtyy siinä hajusss. :D Mutta ei ollut Jutallakaan helppoa, koska joku kalju mies halusi sen paikalle ja ahdisteli Jukkaa melkein koko keikan ajan. Mutta Hynysen ja Hongiston kiihkeät suudelmat pelastivat kaiken. :D Hynynen: "Suomalaisen miehen penis on housuissa. Haluutteko nähdä?" Siihen yleisön järkyttynyt vastaus: "EI!". Sellasta.
Mentiin keikan jälkeen teltalle. Siellä tulivat koko reissun sairaimmat(paskimmat) jutut. Oli kivaa naapureiden kanssa. "Molempi parempi, mustaa makkaraa ja aurinkorasvaa" Muistakaa ei saa purra liian kovaa!
Parin tunnin paskanjauhamisen ja järkytyksen koettuamme(jätkä joka oli pukeutunut pelkkään jeesusteippiin (jota oli erittäin niukasti). mentiin odottamaan että Mokoma aloittaisi. Tällä kertaa mukana laput: *Jatkoille? Saikkonen maksaa*. Vetivät ihan perkeleen kovan keikan! Vieläkin fiiliksissä. Marko: -"Ei meille nyt niin paljon kuitenkaan makseta. Haha no mut kato Saikkonen maksaa!" Oli jätkillä taas hauskaa. Uudet biisit olivat hiton hyviä ja sain muistoksi keikalta Saikkosen vesipullon<3 (vaikka järkkäri kyllä kasteli meidät ennen kuin sen sain).
Keikan jälkeen mentiin takasin teltalle ja aloitin taas juomaan. Hengailtii siellä sitten jonkin aikaa ja lopulta joskus yöllä sammahdettiin telttaan.

Sunnuntaina lähettiin jo yheksän ja kymmenen välillä pois alueelta ja jätettiin Telttanaapuri(toinen karkasi jo illalla) krapuloissaan sinne. Oli kyllä aivan mahtava reissu! <3 Siitä kiitokset Jukalle ja kaikille mahtaville tyypeille joiden kaa tutustuttii. Mikkeli rocks!(sucks cocks) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.