IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Jo toinen lapsi. :o :'// iltasanomist.Perjantai 18.05.2007 17:11

- Se oli perjantai, kun samat jätkät pyörivät sillä romulla keskustassa. Kaikkia ärsytti, kun he ajelivat niin lujaa. Hän otti puhelimen ja soitti koko porukan puolesta poliisille, että pysäyttäisivät sen menon, kuortanelainen nuorimies kertoo.

Alavuden poliisista vahvistettiin helatorstaina Iltalehdelle, että poliisilla on hallussaan hätäkeskuksen nauha, jossa yliajon uhriksi joutunut yhdeksäsluokkalainen soittaa ja pyytää partiolta apuun kaahauksen lopettamiseksi Kuortaneen Keskustiellä.

Partio ei joko ehdi paikalle tai ei koskaan lähdekään.

Kaksi päivää hätäsoiton jälkeen soittaja saa surmansa, kun sama Toyota Corolla ajaa hänen ylitseen jääkiekon MM-finaalin jälkeen. Ilmassa liehunut Suomen lippu putoaa asvaltille.

- Se näky oli lohdutonta katsottavaa. Joku nuorista soitti pojan isän paikalle enkä unohda sitä surua, kun isä piteli pojan lenkkareita käsissään. Kuinka voi kohtalo kolhia, onnettomuuden omin silmin nähnyt Tuomo Lehtisaari päivittelee.

Perhe menetti auto-onnettomuudessa jo toisen lapsensa. Pojan isosisko kuoli muutama vuosi sitten jäätyään koulubussin alle kodin lähettyvillä.

Kuolemaan johtanut hurjastelu kiinnitti Lehtisaaren huomion jo ennen kuin pahin ehti tapahtua. Vanha, katsastamaton Toyota jäi mieleen, sillä siitä puuttuivat niin ajovalot kuin lokasuojatkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.