IRC-Galleria

Mieti uudelleen.

"Kun peitetehtävissä olleet tutkijat matkustivat äskettäin kiinalaisille turkistarhoille, he huomasivat järkytyksekseen, että useat eläimet ovat yhä elossa ja taistelevat hengestään, kun työläiset kääntävät ne selälleen tai nostavat roikkumaan hännästä tai takajaloista, tavoitteenaan nylkeä eläimet. Kun nämä työläiset alkavat nylkeä eläimen raajoja, vapaana olevat raajat potkivat ja sätkivät. Työntekijät myös tallovat yhä taistelevien eläinten pään ja niskan päälle saadakseen tarpeeksi siistin leikkuujäljen.

Kun turkki on vihdoin nyljetty eläimelta, veriset ruumiit heitetään kasaan toisten samanlaisten kanssa. Jotkut niistä ovat yhä hengissä, hengittävät raskaasti ja räpyttelevät silmiään hitaasti. Joidenkin eläinten sydämet lyövät yhä, vielä 5-10 minuuttiakin nylkemisen jälkeen. Yksi tutkija tallensi kameralle nyljetyn supikoiran raatokasan päällä, jolla oli yhä tarpeeksi voimaa nostaa verisen päänsä ylös ja katsoa suoraan kameraan.

Ennen kuin eläimet nyljetään elävältä, ne revitään häkeistään ja paiskataan maahan; työntekijät moukaroivat eläimiä metalliputkilla tai hakkaavat niitä kovaa pintaa vasten. Tämän teon tarkoituksena ei ole suinkaan tappaa eläimiä, vaan aiheuttaa rikkoutuneita luita ja kouristuksia. Eläimet katsovat avuttomina häkeissään, kun työläiset liikkuvat rivejä eteenpäin nylkien eläimen toisensa jälkeen."

Vieläkö epäröit?
-> http://www.all-creatures.org/anex/raccdog.html

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.