IRC-Galleria

Isosena Lankari 2:lla, 26.6-3.7-2008Torstai 03.07.2008 16:43

Kiiiiitos kaikille!! Oli todella ihana leiri:) ikävä jäi kaikkia!! On todella mahtavia muistoja, kuten tää "biljardipöytä, Iigor, Alias, Saunat...etc:D Voin kertoa että tätä ei hevillä unohdeta eikä klassisella peitetä:D Liian paljon kerrottavaa, liian vähän aikaa. Joka päivä on tullut naurettua ihan sydämen pohjasta. Oli kiva tutustua uusiin ja vanhoihin tuttuihin. Ei sitä onnettomuuksiltakaa vältytty. Mulla kävi polvi sijoiltaa ja Riina pökerty lattialle. No hengis kuitenki ollaan:D Mutta joo vielä kerran KIITOS ja tulee ikävä!!! Toivottavasti ei tarvi paljoa itkeä konfirmaatiossa:)


" Laula ihmisille ilosta. Laula surusta. Laula väreistä maailman. Laula ihmisille sanoista. Laula teoista yhden ainoan Jumalan. Laula heille saduista. Laula sodista. Laula kivikaduista. Laula sydämestäsi kaikki se. Laula se niin kuin Herralle.

Katso silmillä itkevän. Silmillä nauravan. Katso silmillä kuolevan. Katso silmillä syntisen. Silmillä rakkauden, joka voittaa kaiken sen. Katso silmillä voittajan. Silmillä sokean. Silmillä väliinputoajan, maalaa sydämestäsi kaikki se. Maalaa se. Niin kuin Herralle.

Kerro liikkeillä tanssijan: minä rakastan. Minä välitän vieläkin. Kerro maailmassa näytelmän: minä ymmärrän. Minä kutsun sielläkin. Puhu viivoilla taulussa. Puhu ilmeillä. Kuiskaa sanoilla laulussa. Tee sydämestäsi kaikki se. Tee se. Niin kuin Herralle"


Loppuun vielä eräs unohtumaton Alias peli:

Josnu: " SE on sellainen vähä siilen näköinen ja sanoo : RÖH!"
Osku: "öö...Piikkisika?!"
Josnu: "OIKEIN!":D

Legendaarista:) Asioita joita ei voi unohtaa ja joille nauretaan aina:) "Kiristää pantaa!" Ja Josnu/Iigor kuittaa;)


Lankari 2, 2008

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.