IRC-Galleria

|Kameli_Raider|

|Kameli_Raider|

Lautatransuhuora <3
Ekaks koulu alkaa klo 8:00 eikä jaksaa herätä, lopuu klo 15:00. Viimesenä on liikkaa joten oon hikinen, nälkänen ja väsyny.
Alan jumittaa huonees lukemas mangaa ja sen jälkee Demii. Demis oli semmonen ihana nukke jonka halusin tehdä ite. No alku meni hyvin siihen saakka ku päätä väsäsin. Yritin alkaa verhoilee sitä valkosella kankaalla liimalla sitä kiinni. Ihmettelin miks tuntuu et sen nenä katoo ja otin kankaa pois. Se nenä oli melkee kokonaa syöpyny pois ja aukkoja oli pitkin naamaa. Se liima ei ollukkaa tavalliata askartelu liimaa vaa jotain vaarallisempaa. No aloin veistellä sille kaulaa ja hutasen puukon kaa vähä. Kynsi katkes keskeltä ja alko vuotaa hullust verta ja totesin ''no voihan vittu!'' Pistin sormen pakettii ja menin katoo muodin huipulle ohjelmaa.
Piristyin hetkeks kunnes Antti A tippu tulin koneelle katoo löytyiskö mistään puisii malli nukkei. No niitä löysin mut pitäs sit retästä jostain 10€ ja mennä kaupunkii 3 jälkee. Mutta vituralle meni kyllä tää päivä taas vaihteeks -.-''

Että sellasta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.