IRC-Galleria

|Mawia|

|Mawia|

Laugh, Dance, Love.

moimoimoimoimoimoimoimoi. Moi.Sunnuntai 19.02.2006 23:24

Hösh.
Jopas oli viikonloppu.
Lauantai taisi olla elämäni oudoin ilta, kun muut lähti baariin ja minä jäin yksin kotiin juomaan Bacardi Breezereitä. Otti päähän ja ankarasti. Ei ollut kivaa. Noh, ihmiset suvaitsivat saapua joskus kahden aikoihin yöllä ja he kaikki (Jyri, Sanna, äiti ja Pekka) kävelivät tyyliin "kaksi eteen, yksi taakse" ... Jyri päätti sitten yöllä tehdä ruokaa. Tai no.. "tehdä." Kyllähän kokki aina pystyy pienessä maistissa ruokaa tekemään, mutta kun kokki on liian humalassa, siitä ei tule mitään.
Jyri kovasti yritti rikkoa kananmunan paistinpannulle ja onnistuihan se. Melkein. Jos se kananmuna olisikin levinnyt siihen paistinpannulle, eikä paistinpannun viereen hellalle. Mutta sainpahan ainakin nauraa. Ensimmäistä kertaa veljeni joutui päästämään tarjoilijan (eli miut) puikkoihin keittiössä, kun se kananmunien rikkominen ei tosiaankaan tuottanut tulosta, piti miun ne sitten rikkoa. Mutta hyviä leipiä Jyri teki. :) ... vaikka ei meinannutkaan erottaa kananmunan kuoria paistinpannulta.
Ne oli siis viime yön tapahtumat.
Ja tänään... Jypissä jälleen. Onneks pääsee jo torstaina pois. :)
Tämän päivän keskustelun aiheena on ollut sinkkuilu. Hyvähän semmoisista aiheista on puhua kaverin kanssa, joka seurustelee. Kirosin vain sitä, kun olen kyllästynyt. Sinkkuilemaan siis. Ja aloin jo syvästi harkitsemaan, että vaihdan seksuaalista suuntautumistani. Kaveri sai kuitenkin pidettyä ajatukset järkevinä, hän päätti verrata minun tilannetta Bridget Jonesiin. Aiiii ku kiva. Huomautin, että sehän on elokuva, ei totista totta. Ja sitten aloimmekin keskustelemaan siitä, miten hyvä se leffa on. :)
... Ja mitäs luvassa huomenna. Kouluun. Keittiöön. Ja hymyä huuleen, keittiöjakso on kohta ohi ja sitten on enää jäljellä keittiötoppi Priimuksen keittiössä. :| ristus, mie kuolen siellä.
No, täytyy vain leikkiä kokkia. Se on helppoa. Pervoa käyttäytymistä ja rajut puheet. That's it.
Eipä tässä kummempia, katellaan! Moimoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.