IRC-Galleria

|Nessaja|

|Nessaja|

Lost in darkness...!

10.2Torstai 14.02.2008 19:42

Buffalon ja Florida Panthersin NHL-ottelussa koettiin karmiva käänne, kun Olli Jokisen luistin leikkasi joukkuetoverin, Richard Zednikin, kaulan auki.

Vahinko sattui päätöserän puolivälissä, kun Jokinen taklasi Buffalon Clarke MacArthuria. Taklauksen jälkeen Jokinen kaatui eteenpäin. Samalla Jokisen oikea jalka nousi korkealle ja viilsi takana luistellutta Zednikiä kaulan oikealta puolelta.

Vaikka verenvuoto Zednikin kaulasta oli valtava, pystyi mies luistelemaan omin avuin vaihtoaition luokse. Jäälle tullut huoltaja laittoi Zednikin kaulan ympärille pikaisesti pyyhkeen. Huoltaja ja joukkuekaveri Jassen Cullimore auttoivat Zednikin jäältä ja veivät hänet Panthersin pukuhuoneeseen.

Slovakipelaaja kiidätettiin sairaalaan leikattavaksi. Panthersin tiedottajan mukaan Zednikin leikkaus onnistui hyvin ja hyökkääjä voi hyvin.

- Meidän ei olisi pitänyt pelata ottelua loppuun asti. Näin hidastuksesta, että luistimeni osui häntä kurkkuun. Olimme kaikki shokissa. En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Elämässä on suurempiakin asioita kuin pelin päättäminen. Se oli hirvittävää, Jokinen kuvaili.

NHL:n varapuheenjohtaja Colin Campbell keskusteli Buffalon valmentajan Darcy Regierin ja päätuomari Bill McCrearyn kanssa, kun Zednik oli viety ambulanssiin. NHL:n tiedotteen mukaan Campbell keskusteli myös NHL-komissaari Gary Bettmanin kanssa ja päätti jatkaa peliä sen jälkeen, kun kuuli Zednikin tilan olevan vakaa ja joukkueiden olevan halukkaita jatkamaan peliä.

Ottelu seisoi onnettomuuden vuoksi 15 minuuttia.

Jokinen kavensi ottelun toisessa erässä tilanteeksi 3-2. Buffalo voitti lopulta pelin 5-3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.