IRC-Galleria

|Schizophrenia-

|Schizophrenia-

Death Makes The Artist

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

raptorin kappaleessa.. Tiistai 16.06.2009 17:21

POLIITTISIA AATESIENIÄ !
emmy- sanoo: tylsäää. juoksen kohta seinään.
jenna sanoo: nii on mullakin, juoskaanko kilpaa seinään?
emmy- sanoo: JOOO
emmy- sanoo: juostaan vaan..
emmy- sanoo: se voittaa kummalla kuuluu kovempi KOPS! tai tumps.
jenna sanoo: JOO!
jenna sanoo: ootko valmis?
emmy- sanoo:
OON
READY
SET
GOO OO !!!
jenna sanoo: GO!!!!!!!
emmy- sanoo: KOPS ! PAM ! PAUKS !
jenna sanoo: AIIII VITTU!!
emmy- sanoo: AAIIJ.
jenna sanoo: pää halki
emmy- sanoo: KUHMU.
jenna sanoo: mennäänkö lääkäriin?^^
emmy- sanoo: mitä me lääkärissä?
emmy- sanoo: jouduttais vaa niuvanniemee..
jenna sanoo: SINNE SIIS
emmy- sanoo: SINNEPPÄ
emmy- sanoo: meille iha oikee paikka.
jenna sanoo: niinpä
Kolme grammaa hasista on päiväannoksein,
Amfetamiinia muutama viiva livahtaapi yksin tein.
Lähdenpä tästä nappaamaan parisenkymmentä
Tuoppia, kun janottaa näin yösyömmellä.

Liikaa, vain vähän liikaa on riittävä annokseni
Liikaa, vain vähän liikaa mä tartten ravinnokseni
Taas kohtuuttomasti täytyy pian rakastuu

Päivät pannaan aamulla pulkkaan, oli sitä lunta eli ei.
Pulkalla Plutoon painellaan, ei kelpaa rillumarei.
Kokaiini, LSD, ecstasya, juu,
Aina raikas Koskenkorva välipalana maistuu.

Liikaa, vain vähän liikaa mä sieniä napostelen.
Liikaa, vain vähän liikaa mä rauhoitun pillerien
Kanssa joka yö, kun liikaa minä rakastun.

haa,Torstai 11.06.2009 20:20

selvisin jopa hengissä kyssin käynnistä.. :) oli kyllä yks elämäni hirveimmistä kokemuksista mutta tulipaha kokeiltua tuoki :D tuntuu et olis nälkä ku koskee mahaan mut ei oikeesti oo :o ;(

ensimmäinen asia mikä tulee mieleen...Maanantai 08.06.2009 20:44

A= abina
B= bansku
C= cd
D= dita :D
E= elefantti
F= fisku
G= gebardi
H= hillosipuli
I= itikka
J= jätski
K= kone
L= lentävä ehmä = Laura
M= mansikka
N= nauru
O= omppu
P= pörrytin
Q= Queen
R= räpylä
S= shipuli
T= tabuja
U= umppari
V= viina
W= wäpelö
X= xylitoli
Y= yskä
Z= zorro
Å= åke
Ä= äpärä
Ö= örvelö

Terveee..

hhhiihiKeskiviikko 03.06.2009 03:00

Lauuraa!
Ehmää.
ollaan laurankanssa suloisia ehmiä
kuten tuollaisia.. <3
pieni, pyöreä ja todella suloinen.<3
tuijottakaamme !

hihihiihihih<3

MONKEYKING = Laura ;D <3

dodiih..Tiistai 02.06.2009 04:23

Tuli pien tunnepurkaus keskellä yötä dataillessa in helsinkicity.. Eli on taas muutamaan päivään mahtunu paljon kaikkee, hyviä ja huonoja asioita, iha tasapuoleisesti molempia. tässä oon kerenny ainaki ajattelee kauhiasti asioita muutaman päivän ajan. Lauantaina; Itkemistä ja nauramasta samaan aikaan. tuona päivänä itkin koulussa, koska tajusin että tämä voisi olla viimeinen kerta kun joitakin ihmisiä näen. kun kuitenki pääsin kotiin, aloin iloistumaan siitä että ei tarvitse enää herätä aikaisin aamulla kouluun, sais vaa olla ja nukkuu ja ei tartteis stressata mistään. Kuitenki illalla kävi pien asia.. illlalla en saanu unta, itkin vaa koko ajan sängyllä, ajattelin kaikkee mitä oon kokenu ysiluokan aikaan kaikkien kavereitten kanssa. kaikki ne, pelkkiä muistoja. kaikki ne rakkaat ihmiset, ne suurimmaks osaks jää pois mun elämästä syksyllä.. Muistot jää mutta mitään ei voi kokee enäää uudelleen.
Mutta eilen, siis sunnuntaina; "muutto" helsinkiin.. matkat meni hyvin, hiljaisesti ainakin.. kun tänne helsinkii asti pääsin, siskon ja siskon lasten kanssa käytiin ihanassa ja todella nätissä paikassa. en tienny että helsingissä voi olla nii nätti paikka, todella iso peltoalue.. uskomaton. siellä ku käveltii, kuvittelin että miltä tuntuisit jos olisin siellä ystävien kanssa. muistelin taas vanhoja aikoja, hyviä aikoja. olis ollu kivaa jos kaverit olis ollu siel seurana.. siinähä tuo ilta meni, synkistellessä, miettiessä ja iloista esittämällä.. mutta tosin kyllä sunnuntai iltaan aina hyviäki asioita mahtu, muutamat pienet asiat teki mut yllättävän iloiseksi :)
Mutta tänään, maanantaina.. iloinen fiilis, tosin väsyny koko päivän.. mutta iltapäivä meni synkistellessä ja muutaman kyyneleen valuttaessa. tuli jotenkin.. merkitykseetön olo. iha ku mulla ei olis ollu joillekkin ihmisille mitää merkitystä, iha ku nille olis sama että olisko nyttenki vaikka kuollu.

En haluis purkaa tätä taas tällässeen lässynlässyn tekstiin.. ja ei, en angstaile, viimesenä kolmen viikon aikana tunteet on joka päivä ollu nii pinnassa et se ei tunnu loppuvan. Tuntuu että kaikki hyvä ja ihana mitä kokee ja kaikki rakkaat ihmiset ketä on vierellä, pitää vaa jättää.. Mä oon yrittäny olla iloinen viimeset päivät, tai oon ollukki oikeesti todella ilonen välillä mutta sisimmissäni oon yleensä aina paskana mutta nyt tää ilosuus tulee jostai muualta.. tää ei oo nii feikkiä ku joskus. uskoisin, että ainut syy minkä takia oon ees ilonen, on se että mulla on kaikki mun ystävät ja ihan mukavat sisarukset.. kaikki muu tuntuu vetävän vaa pohjaan, elämä, yleiskunto, henkine vahvuus, kaikki.. ooon turhan huolissani muutamasta ihmisestä, nimeltämainitsemattomia ovat tosin.. Mutta, ilmeisesti heillekkään en taida riittää. Mun rakkaus ihmisiä kohtaan ei näköjää riitä kellekkkää.. Parhaani yritän rakastaa teitä ja välittää teistä koko sydämmestä, tekisin kaikkeni rakkaitteni vuoks, iha sama millane fiilis mulla on mut ei, ei toi riitä.. sanokaa mitä mun pitäis tehä? pitääkö mun vaa jättää tästä lähtie ihmiset iha oman onnensa nojaan vai pitäiskö mun yrittää vieläki auttaa vaikka siitä ei oo apua?
Mutta viimeset päivät on tehny kipeetä.. on pitäny olla kahen tulen välissä.. pitäny yrittää olla tääl helsingis iha normaalisti ku mitää ongelmia mulla ei olis ees ollu. jotkut ehkä kuvitteleet et mä vaa itelleni teen noi ongelmat iha tahallee ettei mulla mitää ongelmia ees oo, joo ehkä se menee sit sillee ja sit mulla o aivovamma. mut jaa, ehkä se o sit kaikkien mielest iha normaalii ettei ruoka maistu, ja ku kerranki syö nii meinaa tulla samantie pois.. Joittenki asioiden ajatteleminen tekeen joskus nii kipeetä et se lamauttaa iha koko kehon.. tulee voimaton olo, tekis mieli vetää perskännit ja olla vaa semmone vittumaine paska..
Mutta, sanon tän vielä kerran ja kaikkien ei tartte sitä uskoo mut tarvittaessa voin sen myös teille vahvistaa ja todistaa.. Kaikkki mulle rakkaat ihmiset, te ootte mulle iha helvetin tärkeitä. en tiiä mitä tekisin ilma teitä, te ootte pitäny mua pystyssä, ootte tukenu mua ja saanu mut jaksaa herää aamusin. Te ootte auttanu mua enemmä ku minä teitä, mut se ei tarkota sitä ettenkö mä välittäs. Mä välitän teistä ja rakastan teitä iha helvetisti, haluisin että teillä kaikilla olis mahdollisimman hyvä olo, omasta tilanteesta viis.. en osaa vaa sitä teille iha sillee näyttää et mite mä teitä tartten. Yli suurimman osan mun läheisien vuoks olisin valmis oikeesti vaikka kuolemaa jos se auttais tilanteita yhtää. rakastan teitä niii paljon<3 mä pelkään vaa iha helvesti sitä, että mä menetän tiestä ne kaikki tärkeimmät, kenestä en mistää hinnasta vois luopua. tota asiaa pelkään enemmän ku kuolemaa.. Mun elämä on kokojan vaa pelkkää pelkäämistä jokasesta asiasta, menettämisestä ja rakkaudesta..
Mä en vaa oikeesti enää jaksais tätä tunnetta mun sisällä, tai no, iha normaalina elämänähä toi menee.. mua on ahistanu ja sattunu nii paljo nii pitkää, että mikää ei tunnu enää suunnillee miltää. Ihan ku en enää tuntis ees rakkautta enkä etes kipua.. on semmonen, tyhjä olo. Päivät vaa menee asioita miettiessä, ajatellessa et jos joku asia olis toisin nii kaikki vois olla paremmin.. mitä mun pitäis tehä et tää kaikki vois loppuu? mitä mun pitää tehä että mä saisin yhden ihmisen mun vierelle joka rakastaa mua samalla tavalla ku minä sitä? haluun tän olon jo pois, haluun oikeesti normaalin ja onnellisemman elämän.. Haluun opppii luottaa kaikkeen ja lopettaa pelkäämisen. jos mulle sanotaa et musta välitetään, en voi luottaa siihen vaikka mite haluisin ja se saa mua vielä enemmä ahdistuneeks.. kaikki kehen oon luottanu, on jotenki kääntäny selkänsä mulle ja pettäny lupauksena. mut silti hetken päästä luotan uudelleen. tää kierre ei lopu, tää on kestäny jo turhan pitkään.. ja ne, jotka luulee et oon vaa tämmöne sentakia et oon eronnu, ei, mulla on paljo muutaki.. Mulla on vaa iha helvetinmoine ikävä kaikkia ihmisiä jo nyt. Kaikkia ihmisiä joita mä tartten.

ps.. ne paskapäät joilla o kivaa tota lukiessa, kiitoksia iha helvetisti kaikesta paskasta ! !
pps.. tulipaha tämmöneki pieni jutsku kirjotettua.

! ! ! ! LÄLLÄSLÄÄ!Lauantai 30.05.2009 14:46

Nyt! nyt on suoritettu se kuuluisa peruskoulu =) ei kyllä ehkä iha kunnialla eikä parhaalla keskiarvolla mutta mutta, nyt on seki loppu ! <3
Tosin, tulee kyllä ikävä joitakin ihmisiä MUTTA, tottakai mä kaikkia yritän päästä moikkailemaa parhaani mukaan :) khii<<3 tulevat seiskat ja kasit, ja ne pikku mopotkin, pitäkee opettajat kurissa ja tulvevat ysit, älkää antako kusen nousta päähän skänät ;)

hhoohijjaa.Lauantai 30.05.2009 01:05

Peruskoulun päättäville, muistellaanpas kuluneita vuosia...


7 lk.

1. Ensimmäiset kaverit koulussa?
- no vanhat luokkalaiset :D

2. Ensiajatuksesi yläasteesta?
- pelottava paikka

3. Pelottavin opettaja?
- MANNINEN.

4. Pelkäsitkö ysejä?
- kyllä :(

5. Millaisia vaatteita käytit?
- iha hirveitä. :D

6. Paras muisto?
- eipä tule paljoo muistoja mieleen :o muuta ku musatunnit alapihassa.. :D

7. Söitkö joka päivä kouluruokaa?
- en mut melkein :D

8. Mitä ajattelit luokastasi?
- iha paska :D

9. Kehen olit ihastunut?
- hahaha, olisinkoha ollu nikkeen :D xDD SORI IIDA :DD

10. Keskiarvosi?
- en muista, joku huono :D


8 lk.

1. Kiusasitko seiskoja?
- kyllä :D

2. Millainen oli koulumenestyksesi?
- huonompi

3. Teitkö jotain, mitä et ollut ennen tehnyt
- juu kai.

4. Paras muisto?
- eipä oo pahemmi ku paskoja muistoja.

5. Kenen kanssa hengailit koulussa?
- jennnnnnan<3

6. Millaista musiikkia kuuntelit?
- räppiä :|

7. Esiinnyitkö missään koulun juhlissa tai osallistuitko koulun oheistoimintaan?
- en

8. Lempiopettajasi?
- heikkilä.<3

9. Missä olit koulun päättäjäispäivänä?
- kotonaha minä kai

10. Keskiarvosi?
- 7.3


9 lk.

1. Oliko paras vuosi?
- nojaa, iha jees :)

2. Kenen kanssa hengailit koulussa ?
- Jennan suurimmaks osaks..

3. Lempitunnit?
- äikän tunnit :D

4. Paras tapahtuma?
- KEVÄTKONSERTTI !!! <33 PARAS!

5. Panostitko koulussa?
- yritin paskalla menestyksellä :D

6. Tuleeko ikävä yläastetta?
- ihmisiä vaan.

7. Mitä haluaisit muuttaa tässä vuodessa?
- eeemmä oikee tiiä

8. Oletko muuttunut paljon tämän vuoden aikana?
- noh, aika paljon..

9. Voisitko jäädä vielä vuodeksi?
- älä helvetissä..

10. Jatko-opintosi?
- amiskaan..

näinhän se menee ! =)=)Perjantai 29.05.2009 22:52

Minä kiroan elon ankean,
pelkkää surua, murhetta, tuskaa
Minä kiroan koko maailman,
ei julmuudella oo pohjaa
Minä kiroan mielen kavalan,
joka heikkoa aina sortaa
Minä kiroan kurjan kuoleman,
joka lopulta meidät korjaa