IRC-Galleria

lazy week in the utopia of sofalandPerjantai 29.06.2007 01:02

kun asuu koiran ja siskopuolen kanssa, etääntyy täysin todellisesta maailmasta.

Tuesday, 8 pm
Sohva on levitetty sängyksi, siinä on kaksi peittoa, paljon hiekkaa koiran jaloista ja kasa tyynyjä. Kaikki kolme elävät keittiön ja tämän sohvan välittömässä läheisyydessä. Illalliseksi sipsejä. Ajelimme autolla film townille kolmesti - mahdollisimman vähän kommunikointia ulkopuolisten kanssa.

wednesday, 9 pm
Salkkarit viihdyttää puoleen päivään asti. Sitten iskee tylsyys, kaikki kolme makaa yhdessä kasassa sohvalla. Keittiön tiskikasa kasvaa. Kuka siivoaa? postilaatikko pursuaa lehtiä, kukaan ei jaksa hakea. Koiralle illalliseksi mahaa - haisee paskalta.. tytöt syö pizzaa.. technically it is shit food too.. ajoimme film townille kahdesti.

Torstai, no idea what time it is anymore
Kaikki tuntuvat unohtaneen ajankulun ja mitä on terveellinen ruoka. Sofia aamuvuorossa, kommunikaatio siviilisaatioon kuuluvien ihmisten kanssa haasteellista, onneksi vain neljän tunnin vuoro ja pääsi takaisin sohvalle. Kaikki nukkuivat sohvalla sykkyrässä kahden tunnin päiväunet. Salkkarit loppui juuri kun sofia tuli kotiin. pahus!

Talouden saastaisuustaso alkaa hipoa jo terveysministeriön asettamaa rajaa "hyvin huolestuttava, desinfiointi välttämätön". Kukaan ei ole syönyt koko viikkona mitään terveellistä, paitsi puolikkaan kurkun joka jaettiin tyttöjen kesken vitamiinipuutoksen vaikutettua jo tasapainoaistiin ja näkökykyyn. Koiran ruokavalio koostuu mahasta ja piimästä, sen kakka jo keltaista, puutostauti selkeästi.

Tytöt poistuivat naapureiden mukaan talosta hiukset ja paidat likaisina, hajuhavainnoista ei ole tietoa, sillä naapurit ovat jo kaksi päivää sitten ilmoittaneet kieltäytyvänsä liikkumasta talon läheisyydessä siitä hohkaavan mikrobilöyhkän vuoksi.

things are getting worse.. please send help.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.