IRC-Galleria

|Svantte|

|Svantte|

alkaa katsomaan leffaa

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Lähetin palautetta.Torstai 23.11.2006 02:34

Ihan virallisille tahoille. Olin hyvin asiallinen ja toivon, että ottavat jotakin opikseen.
Palautteeni meni näin.

***************************************************************************

Palautetta

Tuohon yllämainittuun osoitteeseen vaan lehteä tulemaan. Onkin ollut varsin mielenkiintoinen. Hallituksen jäsenistä peräti yksi kehdannut laittaa oman naamansa sensuroimattomana esittelyyn. Silläkö keinolla yritetään saada uskottavuutta jäsenistön keskuudessa? Vaikkakin onkin erittäin hienoa, että Conan O'Brien on päässyt lehteämme komistamaan.
Ihmettelin myös lehden päätoimittajan kommentointia kotisivujen sisällöstä ja siellä olevasta materiaalista. Taikka tässä tapauksessa materiaalista, jota siellä ei enää ole. Kuuluuko tuollaisten asioitten vatvominen ihmiselle, jolle asia ei kuulu mielestäni mitenkään? Tiedoksi myös samaiselle ihmiselle, ettei niitä juttuja ole kovinkaan paljon tarjottimella tuotu, vaan itse ne on jokaisen on ollut hankittava.
Seuraavaa lehteä varten suosittelisin vielä hankkimaan jonkun suomenkielentaitoisen oikolukemaan tekeleen tekstit. Kirjoitusvirheet saattaisivat vähentyä huomattavasti ja jollei tavutustakaan ole omasta puolesta opittu ala-asteella olisi sekin syytä tarkistuttaa.
Kehotan muutenkin säilyttämään valitsemanne tyylin ja jatkamaan samaan malliin. Tosin se saattaa vaikuttaa ensi vuoden jäsenmääriin ja nimenomaan miinus-merkkisenä. Tuollainen valheellinen toisten parjaaminen vääristyneellä totuudella kiinnostaa varmasti ainakin noin 10% jäsenistöstä.

Ison plussan saatte todella edullisesta joulumainoksesta! Ennen vanhaan se oli noin 1½ kertaa kalliimpi kasvattajilta. Mutta onhan sekin tapa hankkia takuuvarmasti sisältöä lehteen, jossa varmastikkin julkaistaan lehden edellisen taittajan toimittamaa materiaalia, jotka on sääntöjen mukaan julkaistava.


Terveisin Anna Paavilainen

**************************************************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.