IRC-Galleria

huominen...Perjantai 23.12.2005 17:28

Huominen päivä tulee taas olemaan niin persestä,et huh huh!! Vittu oma mutsi saatna muistaa kyl poikaystävää joululahjoilla,mut ei omaa tytärtään! Kyllähän se mulle sano,et ei saada joululahjoja,ku saatiin uus petauspatja ja jne. Mut miks sit Olavi saa meiän mutsilt joullahjoi,mut mä en saa?! Tosi vitun reiluu!!!
Eikä mulla ollu,ku yks joululahja toive ja seki oli rakennekynnet lahjakortti! Mut ei ni ei! Vittu,et voi vituttaa!!! Jos joku sanoo mulle tänään yhdenki väärän sanan,ni sen jälkeen siit ei seuraa hyvää!!!
Joulu on ihan persestä! Pyydän anteeks teiltä,jotka siitä pidätte! Mut joo eipä tässä sitten mitään! Levitän oikeen hyvää joulumieltä ja silleen... Joo just.. Joulumieli.. Mitä seki sit oikeen on?! Ei niinku mitään hajuu..
Mä katon vittu huome vierest,ku kaikki muut saa lahjoja paitsi mä.. Vitun siistii ja hienoo!!! JEE JOULU TULEE HUOMENNA! (vitun hienoo) pannaan kaikki pukkii perseeseen ja silleen,ni kaikil on kivaa! Joo-o... eipä mulla tässä mitään muuta!

Vitun hyvää jouluu teille kaikille! Pitäkää oikeen hauskaa perheenne kans huomenna,mut mä en sitä tee!!! Oon yksin täällä huoneessani ja jätän Olavin alakertaan muitten kanssa! (Mä tiedän,etsä luet tän Ola...) kaikkihan sitä meiän perhees rakastaa,ku se on niin kunnon poika! (älä ota ittees..Oon vaan kateellinen)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.