IRC-Galleria

|pöljä|

|pöljä|

Bomber Dude.. :D

Perunamaa!! :D Keskiviikko 07.05.2008 22:24

Kuka kaipaa enää punasta omakoti taloa ja pihalla omaa perunamaata? Äijä korjaa talon viat ja farmariauton pudonneen pakoputken. Akka siivoo ja duunaa ruuat, palvelee omaa laiskaa ukkoansa.

Mitä siinä enää on viettämistä.? Sama ympyrä pyörii koko ajan muuttumattomana. Sit tulee jotai mukuloit yhteisii ja siinä sitten onni hymyilee. Lapset juoksee pihal kiusaten teidän juuri hankittua koiranpentua.

Aih, kuulostaa ihanalta, on se iha oma punanen mökki ja se perunamaa. Ukko löhöö sohval ja joskus kiinnittää pari tauluu seinää kun jaksaa perseen nostaa, lapset kipittelee pitkin mestoi hajottamalla/sotkemalla kaiken.
Kaiken siivouksen,ruuan laiton, vaatteiden pesun, lasten hoidon jälkeen Akka tuskin jaksaa ajatella hänen ikiomaa peruna maataan.

Perunat jää sitten nostamatta ja rikkaruoho valtaa koko perunamaan. Onko tämä sitten oikein perunoita kohtaan? Tuskin.!

Unohtakaa haaveet onnellisesta omasta punaisesta mökistä, farmari autosta, koirasta, kivoista mukuloista ja OMASTA perunamaasta.

Siinä väkisinkin joku unohdetaan hoitaa. Muuta suoraan kerrostaloon ( ei ainakaan perunamaa kärsi siitä sitten..!! ) Muut asiat voi kärsiä, Ottakaa itse selvää.

Muistakaa kaikki ei mene välttämättä juuri niin kuin toivotte.

Tarinoista harvassa on OIKEASTI onnellinen loppu. =)


*keksin koko "tarinan" matkalla tampereelle kun katselin punaisia omakotitaloja- perunat ilmestyi jostain. *

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.