IRC-Galleria

|scream|

|scream|

i am what i am

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jesus_CampMaanantai 30.06.2008 13:31

huh huh mitä juttua.
väsymystä odotellessa katsoin dokumentin Jesus Camp. se oli odottanu koneella jo muutaman kuukauden niin nyt kun oli aikaa niin aattelin uhrata sitä turhuuteen.
ei tollasia ihmisiä voi oikeesti olla. tuli ihan fyysisesti paha olo kattellessa miten noita lapsia aivopestään.
ihan onnellisiltahan nuo vaikutti mutta hei haloo mitä paskaa!! uskoa saa mutta rajansa kaikella. niinkun tossa wikipedian tekstissäkin sanotaan "noin kymmenvuotiaita lapsia pyydetään uhraamaan henkensä Jeesuksen puolesta, liittymään "Jumalan sotureiksi", rukoilemaan Jumalaa pahvisen George W. Bush -hahmon edessä ja pyytämään itkien aborttien kieltämistä.
lapsia ei laiteta yleisiin kouluihin koska siellä opetetaan evoluutiota. elokuvassa oleva poika, Levi, on äitinsä koti-opetuksessa. tämä kysyy pojalta kesken oppitunnin mitä tämä olisi mieltä jos tämä joutuisi käymään koulussa jossa hänelle sanottaisiin että raamatun luomiskertomus on täyttä paskaa ja olet tyhmä jos uskot siihen. ei osannut vastata. "entäs jos joutuisit käymään koulussa jossa sanotaan että evoluutio on tyhmää ja olet tyhmä jos uskot siihen?" "i wouldn't mind that" sanoi poika hymyillen. äiti sanoi myös että jos katsoo luomiskeromusta, se on ainut oikea ja mahdollinen vastaus kaikkiin kysymyksiin. ja paskan vitut.
samoin poika oli äitinsä kanssa samaa mieltä siitä ettei ilmastonmuutos tule näkymään mitenkään, koska keskilämpötila on noussut VAIN 0,6 astetta.
"it's not really a big problem is it?" "it's not gonna hurt us."

"galileo made the right choise for giving up science for grace."

niin, ja lapset pistetään kadulle hiljaiseen mielenosoitukseen aborttia vastaan. laitetaan punaset teipit suun eteen missä lukee "LIFE". tietääkö ne raukat mikä abortti edes on?
ja mielenosoitusta ennen niille saarnataan monta tuntia synneistä ja laitetaan ne itkemään porukassa ja huutamaan jeesusta.
ja becky fischer on kaiken pahan alku ja juuri.

tuli vaan ahdistus tosta, ei se uni jota ootin.

älkää kattoko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.