IRC-Galleria

ReginassaMaanantai 04.12.2006 19:38

Testaa miten saat 99% enemmän onnea elämääsi.
Nainen, joka organisoi onnea

Onneksi sinulla on sinut! Meidän jokaisen sisällä pitäisi asua samanlainen onnensa eteen uurastava pieni ihmepakkaus. Ihminen, joka ymmärtää, että mitään ei voi saada, jos ei myös tee jotain. On luonnonlaki , että ottaminen ja antaminen ovat jollakin lailla tasapainossa.

Sinä todennäköisesti huolehdit siitä, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Samalla tavalla varmistat, ettei tärkeissä asioissa ole jäänyt huomaamatta onnettomia porsaanreikiä tai että kaikki käsilläsi olevat keinot on käytetty, jotta asiat rullaisivat tavoilla, jotka ovat sinulle onnekkaat tai tekevät sinusta onnellisen.

Et kuvittele saavasi onnea helposti. Onni ei ole sinusta syntymälahja tai sattumankauppa. Se on jotain, jonka eteen pitää taistella. Taistella! Vaikka sitten kynsin ja hampain mutta ei koskaan luovuttamatta. Sinun mielestäsi sodassa ja onnessa kaikki keinot ovat sallittuja.

Yksi keino sinun on kuitenkin valjastettava käyttöösi vielä tehokkaammin: sinä nimittäin voisit antaa itsesi toisinaan myös hengähtää. On huippuhienoa, että sinä pyrit järjestelemään tilanteita jo etukäteen ja näin varmistamaan asioiden sujuvuuden. Mutta joskus on myös relattava ja annettava vain mennä – ilman huolta huomisesta.

Ota seuraavan kuukautesi motoksi: Minä olen tahtonainen ja toimin sen mukaan. Mutta minä uskallan luottaa myös siihen, että joskus asiat etenevät puhtaasti omalla painollaan, onneksi myös minusta riippumatta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.