IRC-Galleria

Ännikä

Ännikä

fb:st löytäää :DD

[Ei aihetta]Maanantai 15.06.2009 23:13

1. Listaa asioita 14 eri läheisellesi, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne!

1.Olet iloinen, rempseä, kaunis ja ihana nuori nainen. Tullaa hyvin toimee nähdään ainaku on mahdollista.

2. Sinut olen tuntenut jo pienestä pitäen. Ei nähdä usein mutta pidetään silti aina välillä yhteyttä, vaikka ei nähdä usein niin ainakun nähdään jatketaan siitä mihin jäätiin eikä koskaa tule kiusallista hiljaisuutta.

3. Olet söpö. Ei olla nähty pitkiin aikoihin mutta ollaan yhteyksissä. Minulla on sinu kamala ikävä ja haluaisin nähdä sinut. Olet yksi parhaista ystävistäni.

4. Olet oike pieni pissis, vihaan sinua! vaikka joskus oltiin kavereita niin sinä pilasit sen sillä etten enää voi luottaa sinuun. Teit niin paljon paskaa mulle ettei kukaa oo koskaa tehny ja valehtelit niin paljoo ettei kukaan oo ikinä valehdellu. Toivottavast meidän ei enää tarvii nähä. Hyvää loppu elämää. P.S olet lapsellisin ihminen mitä olen tavannut

5. Tutustuimme vasta vähän aikaa sitten ja meillä synkkasi heti. Voin kertoa sinulle aisoitani ja voin luottaa sinuun. Olet minulle erittäin tärkeä. Toivottavasti tämä kestää.

6. Tulit jostain elämääni tutustuimme nopesti ja meistä tuli hyvät ystävät. Meidän suhde on sellainen mitä kenelläkään muulla ei ole. Voimme sanoa kaiken toisillemme ja luotan sinuun 100%.
Meillä on aina hauskaa, nauramme, juoruamme, pelleilemme ja kaikke muuta.

7. Olet ihana. Kaikki haluaisivat sinunkaltaisen ystävän.

8. Olet kusipää! pelaat ihmisillä niinkuin itse haluat etkä ajattele muita kuin iseäsi. olet säälittävä.

9. Tutustuimme muutama vuosi sitten näemme harvoin mutta silti olen minulle hyvin tärkeä. Nähdään kerran kaksi vuodessa ja meillä on aina hauskaa.

10. Arvostan sinua ihimisenä. Mielipiteemme ei aina mene yks yhteen mutta olet minulle yksi tärkeimmistä ihamisistä. Sinun kanssani voisin lähteä vaikka kuuhun.

11. Välillä sanot välittäväsi toisinaan et. Olet kiva kaveri ja ehkä se siitä joskus vielä ystävyydeksi tai joksikin muuksi muuttuu...

12. Välitän sinusta enemmän kuin monesta muusta, vaikken jaksakkaan sinua pitkiä aikoja putkeen olet lostava ja rakas ihminen

13.ilmestyit hups vaa mun elämään tultiin toimeen nopeasti toivottavasti ollaan kavereit viel pitkää.

14. Olet rakas olentuntenut sinut jokusen vuoden. Sinä et sanoisi pahaa edes ilkeimmästä ihmisestä maanpäällä. Olet losisto tyyppi ja sinua en vaihtaisi mistään hinnasta. sinulle voin kertoa kaiken maan ja taivaan välillä ja tiedän että sinä et kerro niistä kenellekkään. Olet aivan loistavan ihana ihminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.