IRC-Galleria

äitis_on_huora

äitis_on_huora

:333333

Taas kuulumisia pitkästä aikaaPerjantai 24.07.2015 23:24

Enpä ole hirveästi täälläkään jaksanut käydä... Mutta nyt tässä oli pieni rako että ehtii/jaksaa kirjoittaa vähän jotain.

Olin toissapäivänä AC/DCn keikalla!! Oli siinäkin melko seikkailu. Menin jo tiistain myöhäisiltana Hämeenlinnaan. Tapahtumapuistoon löydettyäni ehdin leireillä jokusen tunnin, miettien missä kaikki ovat... Aamuyöstä havatuakseni siihen että vartijat tulee sanomaan: "Mihis matka? Täällä saa jonottaa vasta aamu yheksän jälkeen." No eipä ihme! Menin sitten metsänreunaan, nukkumaan sateeseen makuupussissani.

Pikakelaus iltaan; 22h sadetta, nälkää, kylmää, väsymystä ja vitutusta myöhemmin... Oltiin ainakin Charlotan (joka tuli jonottamaan vasta päivällä) saatu mainiot paikat, ja vihdosta viimein varsinainen keikka alkoi. Ei tarvinnut edes lämppärien jälkeen odottaa kauaa. Oli aivan mahtavan ihana show! Bändi hoiti homman niin hyvin kun voi, ainakin mun mielestä. Efektitkin oli hienoja, pyrot ja kanuunat ja kaikki. Sain myös muutaman uuden kaverin vuorokauden aikana :)

Muutoin olen lähinnä maalaillut ja nukuksinut. Ja pitänyt huolta kissasta. Öljyvärimaalauksen aloitus ei ollutkaan niin hankalaa kun luulin. Harvinaisen mukavaa oikeestaan. Pistelen taas jossain välissä valokuvia tänne. Selfieitäkin ehkä voisi, vituttaa taas tuo vanha profiilikuva xD

Lässytän ehkä myöhemmin lisää. Nyt lähden baariin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.