IRC-Galleria

äni-

äni-

IG : ani4art FB : www.facebook.com/ani.j.official

voi elämä ! Keskiviikko 17.09.2008 11:21

eh, hirveessä kiireessä tepsuttelen metrosta porthanin katuu ylös määränpäänä matikan kirjoitukset. oon just melkee heränny ja käyn ostaa kahvia.
Jään muistelee ihanaa untani jossa matikan maikkani kertoo meille kirjoittajille että lautakunta on tänään yhdessä päättänyt että kirjoitukset on peruutettu. (juuri kun ulla sanoi peruutettu herätyskelloni soi ja mietin hetken et jos ne o peruutettu ni iha turha herää, mut sit tajusin jotain oleellista :p)
Silmää vähän kirvelee. kun kävelin mäkee ylös nii otin hörppyä kahvimukistani ja juuri silloin astuin tien koloseen, jolloin ne kahvit pullahti mun vasempaa silmää. :D napeista soi ray charlesin Ain't that fine ja huomasin melkee nauravani tilanteelle siinä ihmisvilinässä, kahvit silmässä :D:D haha, nyt se taitaa olla sit nii et mun mielen tasapaino tosissaa alkaa järkkyy jos kuumat kahvitki silmäs vaa hymyilyttää. kuka tätä mulle tekee?? :p
aah, meen kirjoittaa matikkaa. toivon että pääsen edes läpi. oon kai hulttio lapsi mut jännä juttu ku ei mua ees kiinnosta noi kokeet yhtään, nada !
peace out!


ps. huh olipa hirvee koe :D sain vaa 8 väkerrettyä ja nekin vaihtelevalla mesestyksellä. olin ainoo joka piti (kaksikin) jaloittelutaukoa ja lähin ekana :p nii ja tosissaa söin ja piirtelin varmaa jonku tunnin. kyl äiti on varmasti tyttärestään ylpee :DDDD oikee kiiltokuva netinen ! :D hahaha. toivottavasti muilla meni paremmin.....tai siis huonommin nii mullon paremmat saumat päästä läpi ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.