IRC-Galleria

moving to virginiaTorstai 10.12.2009 08:00

Joo huomenna sitten muutan, ou jee oon kyllä tosi innoissaan, mutta samaan aikaan niin sad ku tää haiseva talo on kuitenki ollu mun koti nyt kolme kk, mutta onneks ei oo pitkä matka niin voi tulla aina käymää, kuitenki nyt ku miettii niin täällä Hibbingissä on niin paljon kaikkee mitä tulee kaipaa, vaikka muuten ei oo ollu mitään NANNAA.
Tuolla kyllä toivottavasti tule oleen paljon parempaa ko täällä.
Täällä on tänään käyty paljon sotaa että en voi ees sanoin kuvailla kui paljo mulle huuettiin koulus tänään ku muutan virginiaan ja haukuttiin se pystyyn tietysti.. There's only drugs, sex and alcohol in Virginia why would u wanna move there. Niin ja kui kateellinen se on jollekki paska hibbingille hahah nauran niitten sodalle :Dmutta oikeesti mua on niin pomitettu tänään viesteillä. mutta kaikki halu tietää mitä lähetin JA kukaa ei voi uskoo kuinka ilkeetä tää on multa en ikinä oo tehny mitään tämmöstä... u better pray not to go to hell after all shit u say or do.... BADASS HA?!? Sitten oon pakannu tänään, eikä mitään mahollisuuksia että tuun suomeen kaikkien tavaroitten kans!! mulla on jo nyt niinku sikoja säkissä jotain 19 possua. mihin tungen vielä hevoset? Jos oon ollu kolme kk ja nyt on jo liikaa tavaraa niin entä 6kk päästä jään tänne niin se on parempi vaihtoehto :)
Muttaa en yhtään tiiä millon oon seuraava kerran koneella NIIN KOSKA MEILLÄ ON 4 KOIRAA JAKOLME NIISTÄ ON KARHUJA TIETENKI KOSKA RAKASTAN KARHUJA JA YKS ON ROTTA naurettavaa. love dogs

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.