IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ROADRACINGSunnuntai 01.06.2008 22:29

Mugellossa ajettiin tänään kuivassa kelissä. Piikkien kisaa seurasin vain sivusilmällä. Ajo Motorsportin di Meglio taisteli voitosta, mutta kerroksia oli yksi liikaa. MM-johto sentään säilyi, mutta nyt sitä jakaa Corsi. Maaliviivalle tuli kolme pyörää samassa kasassa ja voittoon ajoi kotiyleisön iloksi Corsi. Valitettavasti se v*tun Tallero ohitti Espargaron ihan viimehetkillä... >( Neljäs oli Smith, viides Gadea, kuudes Terol, seiska Cortese ja kasi Olive.
Kaksipuolikkaissa Kallio sain ihan ok lähdön, mutta sitten hajosi kytkin. :( Mika jäi ekassa mutkassa vaikka kuinka kauas, mutta poimi muutaman sijan. Lopulta sitä valuttiin taas alaspäin ja sijoitus oli yhdessä vaiheessa kolmastoista. Bautista oli ajamassa karkuun, mutta sitten, jälleen kerran, tuli epäonnistuminen. Tällä kertaa kaatumisen muodossa. :( Näin kärjessä taistelivat sitten Barberá ja Simoncelli. Ei ollut Bautista ainut kaatuja, vaan porukkaa meni kumoon kilpailun lopussa vähän väliä. Barberá oli yksi heistä, samoin Pesek ja Poggiali. Kallio sai jostain vähän vauhtia ja ohitti muutaman kuskin. Voiton nappasi lopulta kotiyleisön edessä Simoncelli, kun kerran Héctor heittäytyi näyttävästi Mugellon pääsuoralla viimeistä edellisen kierroksen päätteeksi. Toinen oli Debon ja kolmas Lüthi. Kallio oli pääosin kaatumisten ansiosta loppujen lopuksi neljäs ja kasvatti MM-johtoa Pasiniin, joka sijoittui viidenneksi. Kuudes oli Locatelli, seitsemäs Abraham (oho) ja kahdeksas Espargaro. Mikan MM-johto on nyt 18 pistettä kakkosena olevaan Pasiniin. :)
Motogp luokassa ei ole Mugellossa Rossin voittanutta. Valentino otti seitsemännen peräkkäisen voiton kotikisassaan ja melko reippaalla erolla. Toiseksi ajoi Stoner ja podiumille kiipesi myös Pedrosa. :) Päivän paras juttu oli, että Lorenzo kaatui!! x) Hiihiihii! Nurin meni myös Melandri, joka joutui väistämään kaatunutta de Puniet’a. :( Kisan neljäs oli de Angelis, jee! :D Viidenneksi ajoi Edwards, kuudenneksi Toseland, seitsemänneksi Capirossi ja Dovizioso oli kahdeksas. :) MM-pistetilanne on nyt sellainen, että Rossi johtaa Pedrosaa 12 pisteen erolla... No, kyllä se Dani nyt aina yhden Rossin kiinni saa! Tai sitten ei... :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.