IRC-Galleria

---janna---

---janna---

Josefina's Proud Mommy ♥♥

Perskele!Tiistai 24.06.2008 13:32

Se siitä sitten vaikka kuinka menin ajoissa nukkumaan.. Nukuin joo ihan hyvin johonki varmaa suurinpiirtein neljään asti, mutta sitten ..... olin varmaan syönyt jotakin sopimatonta. Saakutti. Sain sitte nukuttuu uudestaan vasta seittemän maissa. Et se niistä hyvistä yöunista. <totinen> Noo, jos menis Josukan kans vähä uinumaan sit ku tulee päiväunien aika. &lt;hymy&gt; Sen jälkee mennäänki sit kyläilemään.

Tuolla mussukka menee lattialla paikasta toisee taas sillai vattallee, selällee, vattallee, selällee.. &lt;virne&gt; Hän on ihana lapsi. &lt;sydän&gt; Nyt hän on oppinut istumaan jo aikalailla hyvin, vähän tottakai tarvii vieressä olla ku voi vielä kumpsahtaa. Tai ainaki laittaa tyynyjä pehmusteeks ympärille, mut hyvin luonaa jo. &lt;tuuletus&gt; Syöttötuoli mennään ens viikolla ostamaan, samoin pyöräilykypärä. Pyöränistuin saadaankin Mialta. Sitten tarvitaan vielä autonistuin. Meinasin sen Hobby Hallista tilata, mut siellä ei nyt sitten enää oo ees niitä minkä Josulle olisin halunnut, niin pitääpi kattoo muualta. <jännä>

Mut nyt kakkavaippa kutsuu, ähistys loppui. <xD> MORON! <viittaus>

P.S. Jos joitakin nää mun jatkuvat päiväkirjamerkinnät ottaa päähän, ni ei näitä oo sillon pakko lukea. Vai tarviiko siitäkin sit vaan tehä asia mist saa puhuu? Tsiisus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.