IRC-Galleria

---janna---

---janna---

Josefina's Proud Mommy ♥♥

Voi blondivitsit :DLauantai 24.01.2009 13:48



Lentokone New Yorkiin oli juuri päässyt lentokorkeuteensa.
Yksi koneen lentoemännistä asteli Business luokkaan yhden blondin luo ja pyysi blondia siirtymään omalle paikalleen.
Blondilla ei ollut lippua Business luokkaan.Blondi vastasi: - Minä olen blondi, minä olen kaunis, minä olen matkalla NY:iin, enkä siirry minnekään!Lentoemäntä otti asian tyylikkäästi ja rauhallisesti ja käveli perämiehen juttusille.

Perämies sanoi hoitavansa blondin omaan luokkaansa. Mutta perämiehen esitettyä asiansa blondille, blondi vastasi: - Minä olen blondi, minä olen kaunis, minä olen matkalla NY:iin, enkä siirry minnekään!Perämies suuntasi kapteenin juttusille ja kyseli jos kapteenilla olis jokupikku vinkki ongelman ratkaisuun.Kapteeni sanoi: Minä olen blondin kanssa naimisissa, joten tiedän tarkalleen miten blondeja käsitellään.

Kapteeni käveli blondin luo ja kuiskasi blondin korvaan.Blondi singahti pystyyn ja juoksi omalle paikalle kakkosluokkaan.Samalla kun blondi asettui paikalleen, hän mutisi: Miksei mulle heti kerrottu!!!!Perämies ja lentoemäntä katseli ihmeissään kapteenia ja halusivat tietäämitä kapteeni oikein kuiskasi blondille?Kapteeni vastasi: - Kerroin blondille että Business luokka EI lennä New Yorkiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.