IRC-Galleria

Se SUURI PÄIVÄ!Sunnuntai 25.05.2008 01:00

Kellon piti soida klo 6 mutta mutta... kuinkas ylättäen Anu soittaa klo 6.15 et "ootkos hereillä" jolloin unisena mutisen et olen. Niin olinkohan mä, no ehkä puoliks. Tässä kohtaa ei pahemmin vielä oikein pahemmin tuntunut miltään.

7.30aikaan anu saapuu pihaan. Siinä sitten pientä säätöä ja eikun koira ja tavarat autoon. Tapulissa piti tietty pysähtyy ostamaan vähän matka evästä. Siitä sitten alko matka kohti kaarinaa. Välillä tuli todettua että anu se välillä hieman sokaistuu vauhdille :P Nooh ehjin nahoin sitä perille päästiin. Matkan aikan rupes tietty jänittämään, sen enemmän mitä lähemmä päästiin koe paikkaa ja jänitystä ei TODELLAKAAN lievittänyt se että edesmenneemme ystävä/treenikaveri/kasvattajan pari ystävää oli paikan päällä. Jokseenkin tunsin vain miten paine kasvaa.

Klo 10 alkoi varsinainen koe. Me oltiin koirakko nr 4, eli oltiin toisessa parissa ja me aloitettiin paikallaololla. Se sujui hyvin. Sitten tuli meidän vuoro suorittaa tottis. kohtalaisen hyvin meni, ei ollu mikään 100pisteen PK-tottis mutta harvahan muutenkaan sellasta koskaan saa. =D Ja kummasti se mielikin tyhjeni jännityksestä ja paineesta ja ensinnäkin unohdin kehua muruani tilanteissa jossa niin saa tehdä. Nooh mutta eiköhän koe kentillä olo vielä helpota viimeistään toisen koiran kohdalla =D Oli tokimuitakin asioita jotka jäi mielestä. Mitään koiraan tulee välillä suoritui oikeen hienosti kun taas välillä oli kiikun kaakun. Mutta tuomari arvosteli ja kertoi että päästään eteenpäin, tottisosuus HYVÄKSYTTY,olin niin iloinen et lähinnä menin taas lukkoon. Sieltä sitten siirryttiin Kaupunkiosuudelle ja kun se oli suoritettu kuulu lause BH koe suoritettu ja hyväksytty. Vasta näin iltaa kohden ruvennut tajuamaan et meidän eka tulos on plakkarissa.

Kokeen jälkee piipahdettiin vielä anun kanssa syömässä ja tiettukoiralle piti kanssa jotain herkku saada kiitosta tuloksesta. Sen jälkeen suunnattiin takaisin helsinkiin ja anu vielä piipahti sumpille.

ISO KIITOS ANULLE & RAISALLE HENKISESTA TUESTA JA TSEMPPAUKSESTA. SE OLI ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEETÄ MULLE! <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.