IRC-Galleria

NLY VKL!Maanantai 28.01.2008 01:44

Nonnii nonnii... kerranki oli mulla virtualielämästä poikkeavaa elämää eli ns. todellista elämää. XD
Nuttez saapu pirpanan kanssa pe illalla, samantien sitten lähettii koiria juoksuttaan. Pe loppuilta tulikin sitten koneella oltu (kas kummaa). Lauantai oli meidän näyttely päivä. Tarkoitus meillä oli että oltais 8 aikaan päästy lähteen liikenteeseen että oltais oltu hyvissä ajoin kehän äärellä. Nooh meikäläiset sitten lahjakkaasti nukku pommiin ja herättiin klo 8 :S XD Eipä kyl tosiaankaan ole eka kerta ku nuttez ja minä säädetään....

Nyt sitten tuo muru ravasi kehässä ja sai sen kauan odotetun ERI:n, valitettavasti Nina ei sitä ollut näkemässä joka myös odotti sitä päivää, pystyn vaan kuulemaan päässäni ninan sanat jota se sano viimeisellä kerralla kun nähtiin, Nina sano: Monty on ehottomasti ERI:n arvoinen ja se päivä kun se ravaa kehässä ni se tulee. Niinhän se tekikin :) sijoitus oli NUO ERI2

Näyttelypäviän jälkeen lähettiin sänkipelloille koirineen ja otettiin muutamat kuvat. Sieltä sitten "piipahdettiin ninan luona" joka sitten saikin hetkellisesti hieman itkuisensekavat tuntemukset aikaan molemmilla. Mutta pitihän sitä "käydä ilmottamassa" kynttilän kera hänen kasvattiensa onnistuneesta "vaaleanpunaisesta" päivästä.

Illemmalla kurkusta alas hieman sitten meni lippuviinaa virvoitusjuoma carbezin kera joka oli muuten hyvää =D ja titetty koneella oltiin dobberi foorumi kanavalla. Tässä vkl lyhyesti.

Että kiitosta vaan nuttes miljoonannen kerran "ammattihändlauksesta" ja viikonlopusta, ihanliian nopsaa se meni! Jos pääsis ottaan kohta uusiks tämä näkyileminen :D

Minkälainen olet?Keskiviikko 23.01.2008 22:16

Kirjoita kaikki etunimesi. Saat tietää millainen olet.

A: Tykkää juomisesta
B: Tykkää ihmisistä
C: On villi ja hullu
D: Hänellä on yksi parhaimmista persoonista
E: Hyvä suutelija
F: Sinua palvotaan
J: Pitää tupakasta
G: Toiset eivät määrää sinua
H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
I: Rakastaa kaikkea hauskaa
K: Todella tyhmä
L: Paras panemaan
M: Tekee seurustelusta hauskaa
N: Todella seksikäs
O: Paras sängyssä
P: Tulee toimeen kaikkien kanssa
Q: Tekopyhä
R: Hullu
S: Helposti rakastettavissa
T: Uskollinen rakkailleen
U: Tykkää rentoutua
V: ei tuomitse
W: Erittäin avara katseinen
X: Muut eivät määrää minua
Y: Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla
Z: Aina valmis


E: Hyvä suutelija
L: Paras panemaan
I: Rakastaa kaikkea hauskaa
N: Todella seksikäs
A: Tykkää juomisesta

M: Tekee seurustelusta hauskaa
A: Tykkää juomisesta
R: Hullu
I: Rakastaa kaikkea hauskaa
A: Tykkää juomisesta

kai mie sit oikeesti olen aikamoinen........

MEIN HERZ BRENNT!Tiistai 06.11.2007 01:57

Todellisuus niin epätodellista.......

8.8-19.8.07Tiistai 21.08.2007 02:31

Heti aikasin 8.8 aamuna suunnattiin junalle motskarin kera määränpäänä Lieksa. Broidi oli pelastavana enkelinä joka viitti herätä ennen sianpieruu tullakseen hakemaan mut koirineen ja tavaroineen ja heitti junalle. Klo 8 alko sitten se piiiiiiiitkä istuskelu Joensuuhun. Hieman ennen Joensuuta rakas Anuseni pisti viestiä että hieman myöhästyy joten myö mentiin montun kanssa varjoon ja vihdoinkin sai sen odotetun tupakin :X Siitä sitten Anu ja Muro kaarsivat vauhdikkaasti rautsikan parkkikselle nopeenhopeen kanssa. Alku olikin hieman säätämistä XD mutta kyllä se sitten siitä hiljalleen alko sujuun. Siitä sitten lähettiin Lieksaan.

Päästyämme Lieksaan Anu esitteli meille ne upeet soramontun josta etelälläsiet voin vain kuvitella unelmissaan, HARMI mutta kylmä tosiasia. Siis aivan mahtava paikka ja siellä kyllä kelpaa koiran paahtaa meneen. Veljekset pääs molemmat juoskemaan vuorotellen ja otettiin hieman ohitusta joka suju melkosen hyvin =)

Lieksassa oltaessa tulikin tavaksi jo katsella serranon perhettä aamuisin kahvin merkeissä. Aikas hauska sarja onkin. Ja meikäläinen sai ylennyksenkin meinaan Tiskikone ellu :S :D Ei vais pitää sitä kortensa kekoonkin laittaa. Nopsaa se paripäivä menikin ja koitti nly vkl. Monttu onnistu saamaan todella hyvät arvostelut mutta perkeleen peitsaaja ei saanu eriä tuon penteleen peitsaamisen ja kippura hännän takia :/ nooh kyllä noita nlyitä tulloo ja mennöö.
Veikka poika joutu jäämään kotiin la ja su oli mukana nly alueella mutta ei sitten menny kehään asti.

Alku viikosta Anu esitteli oman treenikenttänsä ja onkin muuten aivan ihanteellisessa paikassa ja erittäin mukavan kerhomajakin Lieksalaisilla koiranharrastajilla. Saatiin 1000 kokeilu kerran jälkeen monttu menemään kaikista loivinta A estettä, mie en tajuu mikä siinä voi mätätä niin paljon. Samaisella kerralla käytettiin monttu jäljellä josta se nosti 4 keppiä 5 joten kohtalaisen mukavastihan tuo meni. Mie oon ihan rakastunu pohjois-karjalan luontoon vaikka se on hieman pelottava kun ei KOSKAAN tiedä mihin siellä metsissä TÖRMÄÄ <3<3<3 aivan upeet mahikset maastolajeihin, en sitä sano etteikö etelässäkin olisi mutta ei mitään pohj. karjalaan verrattuna!!!!Ja aivan ÄLYTTÖMÄSTI itikoita tuohon määrään ei eteläläiset ole kyllätottuneet ja poimin mä päästä jäljen jälkeen 3 hirvikärpästäkin YÖK!! Jäljen jälkeen mentiin sitten tallomaan haku aluetta kun Tanja ja Ruutu olivat jo tulossa.

Siinä sitten reenailtiin ja kun reenit oli suoritettu ja käveltiin pois päin ni kas kas törmättiin Kyyhyn. Hyi Hyi Hyi!!! Piipahdettin vielä treenikentällä ja otettiinmontulle ravi harjotuksia ja paikalla oloa ja mukavastihan se olis lähdössä kun joku toinen huutaa koirallensa iloisesti tänne. DÄÄM! Reenien jälkeen tuli sitten turistu hetki ja sen jälkeen Pirttihirmu AnuXD soitti jussille että vauhtia vispilään ja vaahdota vanilijavaahto. Ja taas mässyteltiin. Kokonaisuudessan yllämainitun ajanjaksona meni varmaan 5kg karkkia 20l kokista ja mujutama litra sidukkaa. Mie varmaan lihosin reissun aikana 10kg, uskokaa tai älkää. Ja taas jouduttiin kyläilyn aikana ottamaan yhteyttä ell :( montulla ilmeisesti pukkas vilkkuluomen tulehdusta, mitäs me mustaat lampaat. Ai niin ja tuli tuo ennikin nähty livenä, oli oikein mukavaa ja se kebappi oi nam nam mitkä illalla haettiin Anun ja Ennin kanssa. toiv nähdään viel toistekkin ja terkkuja Rinkelille.

Yllättävän nopsaa se aika meni ja sitä huomas että lähtö häämöttää :`( Lähtöpäivänä oltiin avustamassa Hakukokeessa ja ihan mukavaahan tuo olipi sitten sen jälkeen nopsaa takas "vara kotiin" pakkaamaan vikat tavarat ym ja tavarat autoon ja menoks. Haikein mielin sieltä tuli lähdettyä, ollut niin mukavaa että säädöt poikien kanssa ei haitannut yhtään ja hyvin siihen jälleen sopeuduttiinkin! eiks vaa anu?? IKÄVÄ TAKAS ja TEITÄ kaikin puolin!!! Kiitosta! j toiv Jussilla ei ole kovin paljon univelkaa XD...

Juna matka suju hyvin Lappeenrantaan asti sillon täytty lemmikki osasto yli äyräiden ja monttu oli kirjaimellisesti mun sylissä. Plus et koirat ärisi et möykkäs. Siinä kyllä HERMOJA KOETELTIIN!!!! Lahden jälkeen helpotti ja oli jo huomattavasti mukavampaan. Klo 22 astuin ulos junasta Turussa mielessä koko ihana pohjois karjalan reissu ja mielessä on vieläkin, nyt ja aina! Kotona sitten vähän iltapalaa suuhun ja unten maille valmistautuen henkisesti maanantaihin.

Tässä reissu TODELLA LYHKÄSESTI!!!! Mutta se oli kaikin puolin niin Mahtava... omien säätöjen kera <3 <3 <3Sori mä matkin nyt vähäsen =DKeskiviikko 25.07.2007 18:06

laitetaampas nyt sit motskarinkin strategiset kun monella muullakin on....

37kg ja 71cm... että tälleen

Jalantynkä!Lauantai 21.07.2007 18:08

Joo tosiaan sattu tapaturma pari viikkoa sitten noin metsässä koiran kanssa. Nyt pystyy jo varmamaan mutta uusia ongelmia ilmennyt... kosketus arka puoleen väliin pohjetta, naksahtelee, kuumottaa, hermostollisia ongelmia ilmennyt (sähköiskuja/vihlasuja).

saas nähdä kutsuuko työmaan leikkuripöytä :/

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.07.2007 00:43

1. [ ] Olet meinannut tukehtunua veteen.
2. [x] Olet kompastunut alas portaita.
3. [x] Olet kävellyt päin ovea.
4. [x] Olet työntänyt ovea väärään suuntaan.
5. [x] Olet kävellyt seinää päin.
6. [x] Olet kaatunut kävellessäsi portaita ylös.
7. [x] Olet hypännyt jostakin pois.
8. [ ] Olet ollut shokissa.
9. [x] Olet laittanut metallia/alumiinia mikroon.
10. [x] Olet joskus mainosten jälkeen unohtanut mitä ohjelmaa olit katsonut ennen mainoksia.
11. [x] olet unohtanut mitä toinen on sanonut.
12. [ ] Perheesi/kaverisi kutsuvat sinua blondiksi.
13. [ ] Et aina ymmärrä vitsejä tai sinulla kestää pitkään ymmärtää ne.
14. [x] Olet vuotanut verta etkä ole itse huomannut asiaa.
15. [x] Olet pitänyt jotakin vaatetta koko päivän väärinpäin etkä ole huomannut asiaa.
16. [ ] Olet työntänyt veitsen paahtimeen.
17. [ ] Olet leikkinyt tulella.
18. [ ] Olet jättänyt uuniin ruoan ja sait sen palamaan sillä unohdit että ruoka on uunissa.
19. [ ] Olet astunut hiustensuoristimen taikka kihartimen päälle sen ollessa päällä.
20. [ ] Sinun piti käyttää laskinta, taikka sormiasi laskiessasi alla olevaa vastausta

Kerro viidellä rastit ja saat tietää kuinka tyhmä olet prosentteina.

11 x 5=55% =D heh!!

Motskarin loppuvuoden näyttelyt!Maanantai 09.07.2007 19:20


Joensuu 11.8.2007
KV Joensuu 12.8.2007
KV Lahti 28.10.2007